Menu
Chord Lagu Galau By LongFly
Chord Lagu Lagu Galau
Kunci Gitar Lagu Galau
Capo di fret 4

G
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
Am
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
D
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
G
Roso atiku iki nganti kepati pati

G
Esuk esuk aku wis dandan rapi
Am
Nganggo minyak wangi
rambut klimis jungkat mburi
D
Seneng neng ati ngapeli pujaan hati
G
Kowe sing tak tresnani nganti tekan mati

G
Dogos iki bakal dadi bukti
Am
Dosing iki sing tau nyekseni
D
Awak dewe tau ngelakoni
ning pinggir dalan
G
Sing tak butuhke petengan
ra butuh kos kosan..

(Chorus)
Am
Roso iki koyo ngene rasane
D
Naliko ngerti Kowe lagi
GE
karo koncoku dewe.. haaa..
Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
DG
Nganti eluhku netes ono ing pipi

Am
Arep sambat bingung karo sopo
D
Arep crito nanging
GE
isin karo wong lio.. haaa..
Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
D
Aku sing iso nompo
G
Kowe nganti legowo..

(Interlude) AmDGEAmDG

G
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
Am
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
D
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
G
Roso atiku iki nganti kepati pati

G
Opo ono salahku terus Kowe cidro janji
Am
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
DG
Kabeh kuwi amung janji palsu..

(Chorus)
Am
Roso iki koyo ngene rasane
D
Naliko ngerti Kowe lagi
GE
karo koncoku dewe.. haaa..
Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
DG
Nganti eluhku netes ono ing pipi

Am
Arep sambat bingung karo sopo
D
Arep crito nanging
GE
isin karo wong lio.. haaa..
Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
D
Aku sing iso nompo
G
Kowe nganti legowo..

Am
Roso iki koyo ngene rasane
D
Naliko ngerti Kowe lagi
GE
karo koncoku dewe.. haaa..
Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
DG
Nganti eluhku netes ono ing pipi

Am
Arep sambat bingung karo sopo
D
Arep crito nanging
GE
isin karo wong lio.. haaa..
Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
D
Aku sing iso nompo
G
Kowe nganti legowo..

(Outro) AmDGEAmDG..





Bb
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
Cm
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
F
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
Bb
Roso atiku iki nganti kepati pati

Bb
Esuk esuk aku wis dandan rapi
Cm
Nganggo minyak wangi
rambut klimis jungkat mburi
F
Seneng neng ati ngapeli pujaan hati
Bb
Kowe sing tak tresnani nganti tekan mati

Bb
Dogos iki bakal dadi bukti
Cm
Dosing iki sing tau nyekseni
F
Awak dewe tau ngelakoni
ning pinggir dalan
Bb
Sing tak butuhke petengan
ra butuh kos kosan..

(Chorus)
Cm
Roso iki koyo ngene rasane
F
Naliko ngerti Kowe lagi
BbG
karo koncoku dewe.. haaa..
Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
FBb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F
Arep crito nanging
BbG
isin karo wong lio.. haaa..
Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
F
Aku sing iso nompo
Bb
Kowe nganti legowo..

(Interlude) CmFBbGCmFBb

Bb
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
Cm
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
F
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
Bb
Roso atiku iki nganti kepati pati

Bb
Opo ono salahku terus Kowe cidro janji
Cm
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
FBb
Kabeh kuwi amung janji palsu..

(Chorus)
Cm
Roso iki koyo ngene rasane
F
Naliko ngerti Kowe lagi
BbG
karo koncoku dewe.. haaa..
Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
FBb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F
Arep crito nanging
BbG
isin karo wong lio.. haaa..
Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
F
Aku sing iso nompo
Bb
Kowe nganti legowo..

Cm
Roso iki koyo ngene rasane
F
Naliko ngerti Kowe lagi
BbG
karo koncoku dewe.. haaa..
Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
FBb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F
Arep crito nanging
BbG
isin karo wong lio.. haaa..
Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
F
Aku sing iso nompo
Bb
Kowe nganti legowo..

(Outro) CmFBbGCmFBb..

Chord Gitar Terkait