Menu
Chord Lagu Galau (OST Yowis Ben 2) - Yowis Ben
Chord Lagu Lagu Galau (OST Yowis Ben 2)
Kunci Gitar Lagu Galau (ost Yowis Ben 2)

Capo di fret 1

(Intro) CCBbC
CCBbC
C..

CAm
jare ibuku luwih penak loro untu
FGCG
loro ati nggawe awak iso kuru..
CAm
gak iso maju, mikir terus dalan buntu
FGC
mlongo karo galau saben malem minggu..

AmFC
mikir kok dadi soro..
AmFCG
nangis malah dadi sengsoro
AmFCG
kakean mangan ati..
FG
risih.. nggateli..

(Chorus)
AmF
wis tak lakoni kabeh..
CG
sing kon karepi..
AmF
ra perlu mikir pindo
CG
kowe sing tak tresnani..

AmF
wis tak lakoni kabeh
CG
sing kon karepi..
AmF
ra perlu mikir pindo
CG
awakmu tak tresnani..

(Intro) CCBbC
CCBbC

CAm
aku gak wedi nek misale kowe lali
FGC
karo opo sing wes tak lakoni iki
CAm
dadi saiki sakwise kabeh wis mari
FG
tak arep kowe iso ilang minggat
G
lungo wes rausah bali

AmFC
mikir kok dadi soro..
AmFCG
nangis malah dadi sengsoro
AmFCG
kakean mangan ati..
FG
risih.. nggateli..

(Chorus)
AmF
wis tak lakoni kabeh..
CG
sing kon karepi..
AmF
ra perlu mikir pindo
CG
kowe sing tak tresnani..

AmF
wis tak lakoni kabeh
CG
sing kon karepi..
AmF
ra perlu mikir pindo
CG
awakmu tak tresnani..

AmFC
mikir kok dadi soro..
AmFCG
nangis malah dadi sengsoro
AmFCG
kakean mangan ati..
FG
risih.. nggateli..

(Chorus)
AmF
wis tak lakoni kabeh..
CG
sing kon karepi..
AmF
ra perlu mikir pindo
CG
kowe sing tak tresnani..

AmF
wis tak lakoni kabeh
CG
sing kon karepi..
AmF
ra perlu mikir pindo
CG
awakmu tak tresnani..

AmF
wis tak lakoni kabeh..
CG
sing kon karepi..
AmF
ra perlu mikir pindo
CGF
kowe sing tak tresnani..

Chord Gitar Terkait