Menu
Chord Lagu Gemblung By Fly Away (Freedom Song)
Chord Lagu Lagu Gemblung
Kunci Gitar Lagu Gemblung
[Intro] AmGAmG
AmGAmG

AmGAmG
wayah awan mlaku-mlaku ora duwe tujuan
AmGAmG
rai butek awak lecek kadang ra klambenan
AmGAmG
kulit ireng kedik bae awak akeh panune

[Reff]
AmGAmG
oya, kowe uwong gemblung
AmGAmG
oya, kowe bocah gemblung
AmGAmG
oya, aku melu gemblung
AmGAmG
oya, kabeh dadi gemblung

AmGAmG
ojo bingung lagu iki lagune wong gemblung
AmGAmG
penyanyine, pemaine, podo lagi gemblung
AmGAmG
penontone melu nyanyi kabeh melu gemblung

[Reff]
AmGAmG
oya, kowe uwong gemblung
AmGAmG
oya, kowe bocah gemblung
AmGAmG
oya, aku melu gemblung
AmGAmG
oya, kabeh dadi gemblung

[Interlude] AmGAmG
AmGAmG
AmGAmG
AmGAmG

[Reff]
AmGAm
oya, kowe uwong gemblung
(wong gemblung, wong gemblung)
G
(wong gemblung, wong gemblung)
AmGAm
oya, kowe bocah gemblung
(cah gemblung, cah gemblung)
G
(cah gemblung, cah gemblung)
AmGAm
oya, aku melu gemblung
G
(aku melu gemblung)
AmGAmG
oya, kabeh dadi gemblung

AmGAm
oya, kowe bocah gemblung
G
(kowe bocah gemblung)
AmGAm
oya, kowe bocah gemblung
G
(kowe bocah gemblung)
AmGAm
oya, aku melu gemblung
G
(aku melu gemblung)
AmGAm
oya, kabeh dadi gemblung
G
(kabeh dadi gemblung)

AmGAmG
oya, lagune wong gemblung
AmGAmGAm
oya, dadi podo gemblung

Chord Gitar Terkait