Menu
Chord Lanangan Ra Mutu By LSista
Chord Lagu Lanangan Ra Mutu
Kunci Gitar Lanangan Ra Mutu
Capo di fret 4

(Intro) FGEmAm
FGC

FG
pisan ketemuan
EmAm
lanang ngomongke katresnan
FG
ngajak balen kapan
C
sok ngroso jagoan
FG
omongan sok alus
EmAm
ning lambene muni fulus
FG
ngroso paling bagus
C
padahal ko' wedus

FG
aku kudu piye
EmAm
wis bacut katut atine
FG
nganti bondo dunyo
C
wis entek entekan
FG
bacut tresno slirane
EmAm
nanging sak karepe dewe
FGC
kabehane bubar mung marai edan

(Chorus)
FG
telah ambyar entek entekan
EmAm
bondoku.. mubal ra karuan
F
mung nggo dapurmu
GC
sing pas ra mutu.. bul pabu..
C
mung gur modal untu

FG
ning awal ngomong ra selak tenanan
EmAm
akhire.. mung malik kahanan
FG
tak kiro tenan bul kowe..
C
mung dolanan..

FG
wis cul buyer ambyar batin iki
Em
jebul mung diapusi
Am
lanangan ra mbejaji
F
manise ning awal ketemu
G
le ngeyakinke aku
C
nganti tego nyidro bojomu

FG
akhire petung mburi mung kapusan
EmAm
saiki kabeh bosokmu uwis konangan
FG
bingung atiku kesel ra karuan
C
nanging kudu piye maneh wis kahanan

(Chorus)
FG
telah ambyar entek entekan
EmAm
bondoku.. mubal ra karuan
F
mung nggo dapurmu
GC
sing pas ra mutu.. bul pabu..
C
mung gur modal untu

FG
ning awal ngomong ra selak tenanan
EmAm
akhire.. mung malik kahanan
FG
tak kiro tenan bul kowe..
C
mung dolanan..

F
mbiyene ning awal
G
cangkeme ncen manis tenan
Em
jebul tibo mburi
Am
sifatmu bosok tenanan
F
menclok rono, menclok rene
G
mung ngumbar katresnan
C
kroso bagus dewe
C
lagake koyo pangeran

F
janji-janji setyo kabeh
G
mung amergo bondo
Em
tresno sing tak nduweni
Am
kabeh ra ono guno
F
jebul kowe kuwi
G
mung buto rupo menungso
C
ketok apik ning njobo
C
jebul njerone olo

(Chorus)
FG
telah ambyar entek entekan
EmAm
bondoku.. mubal ra karuan
F
mung nggo dapurmu
GC
sing pas ra mutu.. bul pabu..
C
mung gur modal untu

FG
ning awal ngomong ra selak tenanan
EmAm
akhire.. mung malik kahanan
FG
tak kiro tenan bul kowe..
C
mung dolanan..

FGEmAm
mas.. kowe wis tak culke
FGC
mergo kowe sak penake dewe
FGEmAm
mas.. mugo bahagiakno wong liyo
FGC
gandeng meneh aku wis ra biso

(Chorus)
FG
telah ambyar entek entekan
EmAm
bondoku.. mubal ra karuan
F
mung nggo dapurmu
GC
sing pas ra mutu.. bul pabu..
C
mung gur modal untu

FG
ning awal ngomong ra selak tenanan
EmAm
akhire.. mung malik kahanan
FG
tak kiro tenan bul kowe..
C
mung dolanan..

FG
atiku wis rilo tenanan
EmAm
katimbang.. mung terus kelaran
FG
yen kon mbaleni tali katresnan
C
aku wis, ra iso tenanan

FG
aku wis ikhlas, aku wis lilo
EmAm
aku wis.. cukup bahagio
FGC
tanpo kowe.. uripku luwih merdiko





(Intro) ABG#mC#m
ABE

AB
pisan ketemuan
G#mC#m
lanang ngomongke katresnan
AB
ngajak balen kapan
E
sok ngroso jagoan
AB
omongan sok alus
G#mC#m
ning lambene muni fulus
AB
ngroso paling bagus
E
padahal ko' wedus

AB
aku kudu piye
G#mC#m
wis bacut katut atine
AB
nganti bondo dunyo
E
wis entek entekan
AB
bacut tresno slirane
G#mC#m
nanging sak karepe dewe
ABE
kabehane bubar mung marai edan

(Chorus)
AB
telah ambyar entek entekan
G#mC#m
bondoku.. mubal ra karuan
A
mung nggo dapurmu
BE
sing pas ra mutu.. bul pabu..
E
mung gur modal untu

AB
ning awal ngomong ra selak tenanan
G#mC#m
akhire.. mung malik kahanan
AB
tak kiro tenan bul kowe..
E
mung dolanan..

AB
wis cul buyer ambyar batin iki
G#m
jebul mung diapusi
C#m
lanangan ra mbejaji
A
manise ning awal ketemu
B
le ngeyakinke aku
E
nganti tego nyidro bojomu

AB
akhire petung mburi mung kapusan
G#mC#m
saiki kabeh bosokmu uwis konangan
AB
bingung atiku kesel ra karuan
E
nanging kudu piye maneh wis kahanan

(Chorus)
AB
telah ambyar entek entekan
G#mC#m
bondoku.. mubal ra karuan
A
mung nggo dapurmu
BE
sing pas ra mutu.. bul pabu..
E
mung gur modal untu

AB
ning awal ngomong ra selak tenanan
G#mC#m
akhire.. mung malik kahanan
AB
tak kiro tenan bul kowe..
E
mung dolanan..

A
mbiyene ning awal
B
cangkeme ncen manis tenan
G#m
jebul tibo mburi
C#m
sifatmu bosok tenanan
A
menclok rono, menclok rene
B
mung ngumbar katresnan
E
kroso bagus dewe
E
lagake koyo pangeran

A
janji-janji setyo kabeh
B
mung amergo bondo
G#m
tresno sing tak nduweni
C#m
kabeh ra ono guno
A
jebul kowe kuwi
B
mung buto rupo menungso
E
ketok apik ning njobo
E
jebul njerone olo

(Chorus)
AB
telah ambyar entek entekan
G#mC#m
bondoku.. mubal ra karuan
A
mung nggo dapurmu
BE
sing pas ra mutu.. bul pabu..
E
mung gur modal untu

AB
ning awal ngomong ra selak tenanan
G#mC#m
akhire.. mung malik kahanan
AB
tak kiro tenan bul kowe..
E
mung dolanan..

ABG#mC#m
mas.. kowe wis tak culke
ABE
mergo kowe sak penake dewe
ABG#mC#m
mas.. mugo bahagiakno wong liyo
ABE
gandeng meneh aku wis ra biso

(Chorus)
AB
telah ambyar entek entekan
G#mC#m
bondoku.. mubal ra karuan
A
mung nggo dapurmu
BE
sing pas ra mutu.. bul pabu..
E
mung gur modal untu

AB
ning awal ngomong ra selak tenanan
G#mC#m
akhire.. mung malik kahanan
AB
tak kiro tenan bul kowe..
E
mung dolanan..

AB
atiku wis rilo tenanan
G#mC#m
katimbang.. mung terus kelaran
AB
yen kon mbaleni tali katresnan
E
aku wis, ra iso tenanan

AB
aku wis ikhlas, aku wis lilo
G#mC#m
aku wis.. cukup bahagio
ABE
tanpo kowe.. uripku luwih merdiko

Chord Gitar Terkait