Menu
Chord Lanjot Mboten - Happy Asmara
Chord Lagu Lanjot Mboten
Kunci Gitar Lanjot Mboten
(Intro) CBmCBm
CBmAmD

C
lanjot nopo mboten..
D
terserah sampean..
Bm
pengenku terbuka
EmE
ra pengen delikan..
Am
aku wes sabar..
DG
aku uwes.. luweh seko sabar..

C
lanjot nopo mboten
D
ku pasrah sampean..
Bm
ra pengen terluka
EmE
ra pengen tangisan..
Am
aku wes nrimo..
DG
aku uwes.. luweh soko nrimo..

(Chorus)
CD
dipekso lanjut hubungan iki..
Bm
tengah tengah mesti mandek
E
kesandong eri..
AmD
kowe ra iso.. ngugemi roso..
G
seng tak tandor nganggo dungo..

CD
tibak'e tenan kowe urong tekan
Bm
kowe uwes menggok ndalan
E
mamper nang liyane..
AmD
seng sejatine kowe ora reti..
CBmCBm
sak jrone atine dek'e..

(Int.) CBmAmD

(Chorus)
CD
dipekso lanjut hubungan iki..
Bm
tengah tengah mesti mandek
E
kesandong eri..
AmD
kowe ra iso.. ngugemi roso..
G
seng tak tandor nganggo dungo..

CD
tibak'e tenan kowe urong tekan
Bm
kowe uwes menggok ndalan
E
mamper nang liyane..
AmD
seng sejatine kowe ora reti..
G
sak jrone atine dek'e..

CD
dipekso lanjut hubungan iki..
Bm
tengah tengah mesti mandek
E
kesandong eri..
AmD
kowe ra iso.. ngugemi roso..
G
seng tak tandor nganggo dungo..

CD
tibak'e tenan kowe urong tekan
Bm
kowe uwes menggok ndalan
E
mamper nang liyane..
AmD
seng sejatine kowe ora reti..
CCmG
sak jrone atine dek'e..

Chord Gitar Terkait