Menu
Chord LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng) Reggae Version - Jovita Aurel
Chord Lagu LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng) Reggae Version
Kunci Gitar Laxed (se'umpomo Nangis Bareng) Reggae Version
Capo di fret 3

(Intro) AmFCG
AmFCG

AmF
kowe.. ojo sambat wae
CG
kabeh po wae.. akeh butuhe..
AmF
mrene.. ayo podo mrene
CG
cerito ning kene.. yo opo enak'e..

Am
nduwe utang yo kudu di saur
F
angsuranmu ojo lali disaur
CG
semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
(Am)
ngomongo aku..

(Reff)
AmF
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
C
seumpamane temenan aku isoke
G
iku kabeh bakalan tak turuti

Am
ndak usah ngaleh
F
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
C
ning kene tak barengi lek kate nangis
G
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Intro) AmFCG

AmF
mrene.. ayo podo mrene
CG
cerito ning kene.. yo opo enak'e..

Am
nduwe utang yo kudu di saur
F
angsuranmu ojo lali disaur
CG
semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
(Am)
ngomongo aku..

(Reff)
AmF
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
C
seumpamane temenan aku isoke
G
iku kabeh bakalan tak turuti

Am
ndak usah ngaleh
F
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
C
ning kene tak barengi lek kate nangis
G
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Outro) AmFCG
AmFCGAm





(Intro) CmG#D#A#
CmG#D#A#

CmG#
kowe.. ojo sambat wae
D#A#
kabeh po wae.. akeh butuhe..
CmG#
mrene.. ayo podo mrene
D#A#
cerito ning kene.. yo opo enak'e..

Cm
nduwe utang yo kudu di saur
G#
angsuranmu ojo lali disaur
D#A#
semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
(Cm)
ngomongo aku..

(Reff)
CmG#
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
D#
seumpamane temenan aku isoke
A#
iku kabeh bakalan tak turuti

Cm
ndak usah ngaleh
G#
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
D#
ning kene tak barengi lek kate nangis
A#
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Intro)
CmG#D#A#

CmG#
mrene.. ayo podo mrene
D#A#
cerito ning kene.. yo opo enak'e..

Cm
nduwe utang yo kudu di saur
G#
angsuranmu ojo lali disaur
D#A#
semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
(Cm)
ngomongo aku..

(Reff)
CmG#
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
D#
seumpamane temenan aku isoke
A#
iku kabeh bakalan tak turuti

Cm
ndak usah ngaleh
G#
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
D#
ning kene tak barengi lek kate nangis
A#
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Outro) CmG#D#A#
CmG#D#A#Cm

Chord Gitar Terkait