Menu
Chord Leda Lede By Intan Rahma
Chord Lagu Leda Lede
Kunci Gitar Leda Lede
Capo di fret 2

(Intro) GC

CGAm
Mbiyen kowe ngomong wes ra sudi..
DmG
Saiki kowe nuntut aku bali..
EmADm
Opo kowe pantes tak langgati..
GC
Aku iseh wedi mbok larani..

CGAm
Atiku iki wes kadung loro..
DmG
Wes dadi kebacut ilang roso..
EmA
Tresnoku wes sudo
Dm
Ra koyo dek jaman semono
GC
Atiku wes kanggo uwong liyo..

(Chorus)
CGAm
Leda lede lungo teko sak penak'e..
DmGC
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C-Bm-AmDm
Aku mbiyen mbok siakke
GC
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

CG
Ora tak getuni, ora tak tangisi
AmEm
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
FC
Wes kadung kelaran ati ora karuan
DmG
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

CG
Wes lalekke wae, aku ora nggondeli
AmEm
Atiku mung siji rakuat yen mbaleni
FC
Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani
DmG
Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

(Chorus)
CGAm
Leda lede lungo teko sak penak'e..
DmGC
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C-Bm-AmDm
Aku mbiyen mbok siakke
GC
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

(Interlude) CGAm
DmGC
AmDmGC

CGAm
Atiku iki wes kadung loro
DmG
Wes dadi kebacut ilang roso
EmA
Tresnoku wes sudo
Dm
Ra koyo dek jaman semono
GC
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
CGAm
Leda lede lungo teko sak penake..
DmGC
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C-Bm-AmDm
Aku biyen mbok siakke
GC
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

CGAm
Leda lede lungo teko sak penake..
DmGC
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C-Bm-AmDm
Aku biyen mbok siakke
GC
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone





(Intro) AD

DABm
Mbiyen kowe ngomong wes ra sudi..
EmA
Saiki kowe nuntut aku bali..
F#mBEm
Opo kowe pantes tak langgati..
AD
Aku iseh wedi mbok larani..

DABm
Atiku iki wes kadung loro..
EmA
Wes dadi kebacut ilang roso..
F#mB
Tresnoku wes sudo
Em
Ra koyo dek jaman semono
AD
Atiku wes kanggo uwong liyo..

(Chorus)
DABm
Leda lede lungo teko sak penak'e..
EmAD
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D-C#m-BmEm
Aku mbiyen mbok siakke
AD
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

DA
Ora tak getuni, ora tak tangisi
BmF#m
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
GD
Wes kadung kelaran ati ora karuan
EmA
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

DA
Wes lalekke wae, aku ora nggondeli
BmF#m
Atiku mung siji rakuat yen mbaleni
GD
Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani
EmA
Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

(Chorus)
DABm
Leda lede lungo teko sak penak'e..
EmAD
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D-C#m-BmEm
Aku mbiyen mbok siakke
AD
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

(Interlude) DABm
EmAD
BmEmAD

DABm
Atiku iki wes kadung loro
EmA
Wes dadi kebacut ilang roso
F#mB
Tresnoku wes sudo
Em
Ra koyo dek jaman semono
AD
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
DABm
Leda lede lungo teko sak penake..
EmAD
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D-C#m-BmEm
Aku biyen mbok siakke
AD
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

DABm
Leda lede lungo teko sak penake..
EmAD
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D-C#m-BmEm
Aku biyen mbok siakke
AD
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

Chord Gitar Terkait