Menu
Chord Lengo Karo Banyu - Jeane Varelinda
Chord Lagu Lengo Karo Banyu
Kunci Gitar Lengo Karo Banyu
(Intro) CGAmEmFCG
CGAmEmFCG

CG
netes banyu moto..
AmEm
mili nelesi pipi iki
FCG
nelongso lorone.. ati iki..
CGAmEm
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..
FGC
tapi wong tuwomu ra.. wei restu..

FGCG/BAm
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
FGC
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
AmEm
ibarate lengo karo banyu
FCG
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
AmEm
yen pancene iki wis takdire..
F
tak trimo wae.. masio aku
GC
keloro.. lorone ning kene..

(Int.) AmEmFC -G
AmEmFG

FGCG/BAm
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
FGC
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
AmEm
ibarate lengo karo banyu
FCG
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
AmEm
yen pancene iki wis takdire..
F
tak trimo wae.. masio aku
GAm
keloro.. lorone ning kene..

Em
ibarate lengo karo banyu
FCG
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
AmEm
yen pancene iki wis takdire..
F
tak trimo wae.. masio aku
GC
keloro.. loro ning kene..

CGAmC
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..





(Intro) AEF#mC#mDAE
AEF#mC#mDAE

AE
netes banyu moto..
F#mC#m
mili nelesi pipi iki
DAE
nelongso lorone.. ati iki..
AEF#mC#m
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..
DEA
tapi wong tuwomu ra.. wei restu..

DEAE/G#F#m
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
DEA
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
F#mC#m
ibarate lengo karo banyu
DAE
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
F#mC#m
yen pancene iki wis takdire..
D
tak trimo wae.. masio aku
EA
keloro.. lorone ning kene..

(Int.) F#mC#mDA -E
F#mC#mDE

DEAE/G#F#m
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
DEA
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
F#mC#m
ibarate lengo karo banyu
DAE
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
F#mC#m
yen pancene iki wis takdire..
D
tak trimo wae.. masio aku
EF#m
keloro.. lorone ning kene..

C#m
ibarate lengo karo banyu
DAE
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
F#mC#m
yen pancene iki wis takdire..
D
tak trimo wae.. masio aku
EA
keloro.. loro ning kene..

AEF#mA
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..

Chord Gitar Terkait