Menu
Chord Lilo - Nella Kharisma
Chord Lagu Lilo
Kunci Gitar Lilo

(Intro) CmFmA#D#
CmFmGCm

CmGCm
opo wis ora kelingan
FmG
sumpah janjimu mung marang aku..
FmG
sineksen lintang rembulan
G#G
jarene tresnamu mung kanggo aku..

GCm
wis nganti telung ketigo..
FmG
nanging sliramu ra kirim warto
FmG
banjur saiki wis teko..
G#GCm
kowe malah.. nggandeng prawan liyo..

(Chorus)
CFm
ora nyono ora ngiro..
A#D#
kowe medhot.. taline asmoro..
G#G
tresnaku kang tulus suci..
GG#Cm
ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

CFm
opo pancen wis nasibku..
A#D#
kudu pisahan karo sliramu..
G#G
nanging abot jroning ati..
GCm
mergo aku ra melu nduweni..

CmGCm
lilo atiku wis lilo..
FmG
nadyan batinku keloro-loro..
FmG
nanging aku ra kuwowo..
G#GCm
mergo atiku kebacut tresno..

(Intro) CmFmA#D#
CmFmGCm

CmGCm
opo wis ora kelingan
FmG
sumpah janjimu mung marang aku..
FmG
sineksen lintang rembulan
G#G
jarene tresnamu mung kanggo aku..

GCm
wis nganti telung ketigo..
FmG
nanging sliramu ra kirim warto
FmG
banjur saiki wis teko..
G#GCm
kowe malah.. nggandeng prawan liyo..

(Chorus)
CFm
ora nyono ora ngiro..
A#D#
kowe medhot.. taline asmoro..
G#G
tresnaku kang tulus suci..
GG#Cm
ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

CFm
opo pancen wis nasibku..
A#D#
kudu pisahan karo sliramu..
G#G
nanging abot jroning ati..
GCm
mergo aku ra melu nduweni..

CmGCm
lilo atiku wis lilo..
FmG
nadyan batinku keloro-loro..
FmG
nanging aku ra kuwowo..
G#GCm
mergo atiku kebacut tresno..

Chord Gitar Terkait