Menu

Chord GENJA SKA

Chord Lintang Ati (SKA Version) By GENJA SKA By GENJA SKA
Chord Lagu Lintang Ati (SKA Version) By GENJA SKA
Kunci Gitar Lintang Ati (ska Version) By Genja Ska
Capo di fret 3

(Intro) CEmFGC
DmAmFGC

C
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
F
Ati sing tansah
GC
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu..
Am
gawe bungahe atiku
FG
Mung sliramu pepujaning atiku..

(Intro) FG

C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
FGC
Keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
Sliramu doh ningmas
Am
seng dadi memanike kalbu
FG
Mung sliramu sing ono ning atiku..
C
Aku tresno sliramu..

(Intro) FGC

(Chorus)
AmG
Ning angin tak titepne
FC
Roso kangen marang sliramu
FC
Nadyan batin pingin ketemu
DmG
Amung iso nyawang fotomu..

AmG
Abote mendem kengen
FC
Kangen sing ning njero dodoku
FC
Gedine roso tresno iki
DmGC
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.) CEmFCDmGC
DmAmFGC

C
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
F
Ati sing tansah
GC
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu..
Am
gawe bungahe atiku
FG
Mung sliramu pepujaning atiku..

(Intro) FG

C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
FGC
Keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
Sliramu doh ningmas
Am
seng dadi memanike kalbu
FG
Mung sliramu sing ono ning atiku..
C
Aku tresno sliramu..

(Intro) FGC

(Chorus)
AmG
Ning angin tak titepne
FC
Roso kangen marang sliramu
FC
Nadyan batin pingin ketemu
DmG
Amung iso nyawang fotomu..

AmG
Abote mendem kengen
FC
Kangen sing ning njero dodoku
FC
Gedine roso tresno iki
DmGC
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Outro) CEmFGC
DmAmFGC..





(Intro) D#GmG#A#D#
FmCmG#A#D#

D#
Lintang sing ono ning wengi
Gm
Gawe kengen ati
G#
Ati sing tansah
A#D#
nandang kasmaran iki
Fm
Endahe esemmu..
Cm
gawe bungahe atiku
G#A#
Mung sliramu pepujaning atiku..

(Intro) G#A#

D#
Ning awang katon netramu
Gm
Ing saben wengiku
G#A#D#
Keroso ing sumilire angin dalu..
Fm
Sliramu doh ningmas
Cm
seng dadi memanike kalbu
G#A#
Mung sliramu sing ono ning atiku..
D#
Aku tresno sliramu..

(Intro) G#A#D#

(Chorus)
CmA#
Ning angin tak titepne
G#D#
Roso kangen marang sliramu
G#D#
Nadyan batin pingin ketemu
FmA#
Amung iso nyawang fotomu..

CmA#
Abote mendem kengen
G#D#
Kangen sing ning njero dodoku
G#D#
Gedine roso tresno iki
FmA#D#
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.) D#GmG#D#FmA#D#
FmCmG#A#D#

D#
Lintang sing ono ning wengi
Gm
Gawe kengen ati
G#
Ati sing tansah
A#D#
nandang kasmaran iki
Fm
Endahe esemmu..
Cm
gawe bungahe atiku
G#A#
Mung sliramu pepujaning atiku..

(Intro) G#A#

D#
Ning awang katon netramu
Gm
Ing saben wengiku
G#A#D#
Keroso ing sumilire angin dalu..
Fm
Sliramu doh ningmas
Cm
seng dadi memanike kalbu
G#A#
Mung sliramu sing ono ning atiku..
D#
Aku tresno sliramu..

(Intro) G#A#D#

(Chorus)
CmA#
Ning angin tak titepne
G#D#
Roso kangen marang sliramu
G#D#
Nadyan batin pingin ketemu
FmA#
Amung iso nyawang fotomu..

CmA#
Abote mendem kengen
G#D#
Kangen sing ning njero dodoku
G#D#
Gedine roso tresno iki
FmA#D#
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Outro) D#GmG#A#D#
FmCmG#A#D#..

Chord Gitar Terkait