Menu

Chord Candra Banyu

Chord Lir Pedhote Banyu - Candra Banyu
Chord Lagu Lir Pedhote Banyu
Kunci Gitar Lir Pedhote Banyu

(Intro) GmFD#F
GmFD#F
GmFD#F
GmFD#FGm..

GmF
ati seru ngarepaken
GmA#
biso kumpul riko maning
CmA#
nglalekno kabeh alangan
FA#
mlaku nong dalan hang anyar

GmF
mulo sun sing tau biso
GmA#
kadung urip tanpo riko
CmA#
mungkir roso hang sun gowo
FGm
tulus sun njaluk sepuro

(Intro) GmFD#F
GmFD#F
GmFD#F
GmFD#FGm..

(Chorus)
A#F
isun yoro sing kepingin
A#
koyo banyu lan lengo
Cm
hang isun arepi
A#
koyo lintang lan ulan
F
biso keloronan
A#
sun lan riko sesandingan
F
urip bebarengan
Cm
sampek mandeke jaman
Gm
lir pedhote banyu..

GmF
mulo sun sing tau biso
GmA#
kadung urip tanpo riko
CmA#
mungkir roso hang sun gowo
FGm
tulus sun njaluk sepuro

(Intro) GmFD#F
GmFD#F
GmFD#F
GmFD#FGm..

(Chorus)
A#F
isun yoro sing kepingin
A#
koyo banyu lan lengo
Cm
hang isun arepi
A#
koyo lintang lan ulan
F
biso keloronan
A#
sun lan riko sesandingan
F
urip bebarengan
Cm
sampek mandeke jaman
Gm
lir pedhote banyu..

A#F
isun yoro sing kepingin
A#
koyo banyu lan lengo
Cm
hang isun arepi
A#
koyo lintang lan ulan
F
biso keloronan
A#
sun lan riko sesandingan
F
urip bebarengan
Cm
sampek mandeke jaman
Gm
lir pedhote banyu..

(Outro) GmFD#F
GmFD#F
GmFD#F
GmFD#FGm..

Chord Gitar Terkait