Menu
Chord Loro Ati Part 2 - NDX A.K.A feat. Eka Martha
Chord Lagu Loro Ati Part 2
Kunci Gitar Loro Ati Part 2
(Intro) CDmGC
AmDmGC

CDm
cidro.. mergo sliramu..
GC
jarene.. tresno aku..
AmDm
nanging.. kowe ninggalke aku..
GC
kabeh.. janjimu mung palsu

CDm
opo ora eling.. mbiyen karo aku..
G
mlaku gandengan..
C
penuh cinta dan kemesraan
Am
nanging saiki..
Dm
kowe tego mblenjani janji
GC
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni..

(Reff)
CDm
cidro.. mergo sliramu..
GC
jarene.. tresno aku..
AmDm
nanging.. kowe ninggalke aku..
GC
kabeh.. janjimu mung palsu

C
kowe pancen tego..
Dm
medot talining asmoro..
GC
lorone ati.. nganti ora iso ditambani..
AmDm
tresnaku iki.. ora bakal di restoni
GC
ro wong tuwomu.. nganti tekan aku mati..

(Reff)
CDm
cidro.. mergo sliramu..
GC
jarene.. tresno aku..
AmDm
nanging.. kowe ninggalke aku..
GC
kabeh.. janjimu mung palsu

CDm
pangapurane dek.. aku wes ninggal kowe..
GC
dudu karepku.. ku mung manut bapak ibu..
AmDm
kabeh mau.. nggawe cidro ning atimu
GC
mergane aku.. di jodohke wong tuwaku

(Reff)
CDm
cidro.. mergo sliramu..
GC
jarene.. tresno aku..
AmDm
nanging.. kowe ninggalke aku..
GC
kabeh.. janjimu mung palsu


Dialog saat Intro :
Mas, mbiyen kelopo sing tak tandur
wis tukul godonge wis dadi janur
janur sing semampir ono ning ngarep omahmu
nanging nyatane,
leh nyanding kowe dudu awakku mas
wis dek, lilakno kangmas
kangmas ngerti roso tresnomu
nanging arep piye meneh
kabeh iki wis dalane
kangmas lungo dek, 'ojo mas'
kangmas lungo dek, 'ojo..'





(Intro) EF#mBE
C#mF#mBE

EF#m
cidro.. mergo sliramu..
BE
jarene.. tresno aku..
C#mF#m
nanging.. kowe ninggalke aku..
BE
kabeh.. janjimu mung palsu

EF#m
opo ora eling.. mbiyen karo aku..
B
mlaku gandengan..
E
penuh cinta dan kemesraan
C#m
nanging saiki..
F#m
kowe tego mblenjani janji
BE
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni..

(Reff)
EF#m
cidro.. mergo sliramu..
BE
jarene.. tresno aku..
C#mF#m
nanging.. kowe ninggalke aku..
BE
kabeh.. janjimu mung palsu

E
kowe pancen tego..
F#m
medot talining asmoro..
BE
lorone ati.. nganti ora iso ditambani..
C#mF#m
tresnaku iki.. ora bakal di restoni
BE
ro wong tuwomu.. nganti tekan aku mati..

(Reff)
EF#m
cidro.. mergo sliramu..
BE
jarene.. tresno aku..
C#mF#m
nanging.. kowe ninggalke aku..
BE
kabeh.. janjimu mung palsu

EF#m
pangapurane dek.. aku wes ninggal kowe..
BE
dudu karepku.. ku mung manut bapak ibu..
C#mF#m
kabeh mau.. nggawe cidro ning atimu
BE
mergane aku.. di jodohke wong tuwaku

(Reff)
EF#m
cidro.. mergo sliramu..
BE
jarene.. tresno aku..
C#mF#m
nanging.. kowe ninggalke aku..
BE
kabeh.. janjimu mung palsu

Chord Gitar Terkait