Menu
Chord Los Dol - Denny Caknan
Chord Lagu Los Dol
Kunci Gitar Los Dol
FGCG/BAm
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
DmEA
cek paket datane, yen entek tak tukokne
FGCG/BAm
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
DmE
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
Am
nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Intro) FDmE..

AmDm
tak gawe los dol blas aku ra rewel
GC
nyanding sliramu.. sing angel di setel..
DmGCG/BAm
tutuk-tutukno.. chatingan karo wong liyo
FEEDm-F-E
rapopo.. aku ra gelo..

AmDm
kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..
GC
firasat ati.. angel di apusi..
DmG
senajan mbok ganti tukang las..
CG/BAm
bakul sayur lan tukang gas..
DmE
titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)
FGCBmAm
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
DmEA
cek paket datane, yen entek tak tukokne
FGCG/BAm
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
DmE
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
AmE
nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Int.) DmAmDmEAmA
DmAmFEAmE

AmDm
kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..
GC
firasat ati.. angel di apusi..
DmG
senajan mbok ganti tukang las..
CG/BAm
bakul sayur lan tukang gas..
DmE
titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)
FGCG/BAm
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
DmEA
cek paket datane, yen entek tak tukokne
FGCG/BAm
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
DmE
kabarmu tandane.. iku ora rindu..

FGCBmAm
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
DmEA
cek paket datane, yen entek tak tukokne
FGCG/BAm
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
DmE
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
AmE
nanging kangen kringet bareng awakmu..
Am
nanging kangen kringet bareng awakmu..





D#FBbAmGm
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
CmDG
cek paket datane, yen entek tak tukokne
D#FBbAmGm
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
CmD
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
Gm
nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Intro) D#CmD..

GmCm
tak gawe los dol blas aku ra rewel
FBb
nyanding sliramu.. sing angel di setel..
CmFBbAmGm
tutuk-tutukno.. chatingan karo wong liyo
D#DDCm-D#-D
rapopo.. aku ra gelo..

GmCm
kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..
FBb
firasat ati.. angel di apusi..
CmF
senajan mbok ganti tukang las..
BbAmGm
bakul sayur lan tukang gas..
CmD
titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)
D#FBbAmGm
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
CmDG
cek paket datane, yen entek tak tukokne
D#FBbAmGm
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
CmD
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
GmD
nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Int.) CmGmCmDGmG
CmGmD#DGmD

GmCm
kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..
FBb
firasat ati.. angel di apusi..
CmF
senajan mbok ganti tukang las..
BbAmGm
bakul sayur lan tukang gas..
CmD
titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)
D#FBbAmGm
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
CmDG
cek paket datane, yen entek tak tukokne
D#FBbAmGm
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
CmD
kabarmu tandane.. iku ora rindu..

D#FBbAmGm
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
CmDG
cek paket datane, yen entek tak tukokne
D#FBbAmGm
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
CmD
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
GmD
nanging kangen kringet bareng awakmu..
Gm
nanging kangen kringet bareng awakmu..

Chord Gitar Terkait