Menu
Chord Lungamu Salahku - Happy Asmara
Chord Lagu Lungamu Salahku
Kunci Gitar Lungamu Salahku
Capo di fret 1

(Intro) FGCEmAm
DmGC

CGC
saben bengi angel mereme mripat iki..
FGC
mung kudu kelingan kowe sing ning kono
AmEmFC
opo kowe ngerti.. karo sing tak rasakke
DmG
urip dewe tanpo.. kowe ning kene..

CGC
jane ora lilo nanging kudu tak trimo..
FGC
yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
AmEmFC
aku ora biso.. ngapusi ati iki..
DmG
ra bakalan aku.. iso nglalekke
C
saben yen ngadep kowe..

(Chorus)
FDm
yo mung tak dongakno.. mugo-mugo kowe..
GCEmAm
bakal seneng ono ning kono..
DmG
aku ra mbondo.. aku ra kerjo..
C
ra nduwe opo-opo..

FDm
kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
GCEmAm
kabeh kuwi mau salahku..
DmG
aku raiso.. mampu nyukupi..
C
opo butuhmu..

(Int.) FGCEmAm
DmGC

CGC
jane ora lilo nanging kudu tak trimo..
FGC
yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
AmEmFC
aku ora biso.. ngapusi ati iki..
DmG
ra bakalan aku.. iso nglalekke
C
saben yen ngadep kowe..

(Chorus)
FDm
yo mung tak dongakno.. mugo-mugo kowe..
GCEmAm
bakal seneng ono ning kono..
DmG
aku ra mbondo.. aku ra kerjo..
C
ra nduwe opo-opo..

FDm
kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
GCEmAm
kabeh kuwi mau salahku..
DmG
aku raiso.. mampu nyukupi..
C
opo butuhmu..
DmG
aku raiso.. mampu nyukupi..
C
opo butuhmu..





(Intro) F#G#C#FmA#m
D#mG#C#

C#G#C#
saben bengi angel mereme mripat iki..
F#G#C#
mung kudu kelingan kowe sing ning kono
A#mFmF#C#
opo kowe ngerti.. karo sing tak rasakke
D#mG#
urip dewe tanpo.. kowe ning kene..

C#G#C#
jane ora lilo nanging kudu tak trimo..
F#G#C#
yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
A#mFmF#C#
aku ora biso.. ngapusi ati iki..
D#mG#
ra bakalan aku.. iso nglalekke
C#
saben yen ngadep kowe..

(Chorus)
F#D#m
yo mung tak dongakno.. mugo-mugo kowe..
G#C#FmA#m
bakal seneng ono ning kono..
D#mG#
aku ra mbondo.. aku ra kerjo..
C#
ra nduwe opo-opo..

F#D#m
kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
G#C#FmA#m
kabeh kuwi mau salahku..
D#mG#
aku raiso.. mampu nyukupi..
C#
opo butuhmu..

(Int.) F#G#C#FmA#m
D#mG#C#

C#G#C#
jane ora lilo nanging kudu tak trimo..
F#G#C#
yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
A#mFmF#C#
aku ora biso.. ngapusi ati iki..
D#mG#
ra bakalan aku.. iso nglalekke
C#
saben yen ngadep kowe..

(Chorus)
F#D#m
yo mung tak dongakno.. mugo-mugo kowe..
G#C#FmA#m
bakal seneng ono ning kono..
D#mG#
aku ra mbondo.. aku ra kerjo..
C#
ra nduwe opo-opo..

F#D#m
kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
G#C#FmA#m
kabeh kuwi mau salahku..
D#mG#
aku raiso.. mampu nyukupi..
C#
opo butuhmu..
D#mG#
aku raiso.. mampu nyukupi..
C#
opo butuhmu..

Chord Gitar Terkait