Menu
Chord Lungo - Nella Kharisma
Chord Lagu Lungo
Kunci Gitar Lungo
Capo di fret 4

(Intro) AmAmFDmAm..

Am
uwis ra sepisan iki
Dm
tak sepurani kowe mbaleni
G
aku mbok anggep opo
C
bojomu opo wong liyo
F
aku setia kau mendua
Dm
ku menangis kau tertawa
Bm
semudah itu kau berjanji
E
semudah itu kau ingkari..

Am
kowe sing paling tak pujo
Dm
kowe sing paling tak sayang
G
mbiyen janji urip mulyo
C
saiki kowe menghilang
F
aku rabi nggolek surgo
Dm
kowe nafkahi neroko
Bm
mencoba untuk bertahan
E
nanging aku wis kelaran..

(Chorus)
Am
ojo tangisi lungoku
Dm
ojo ngarepke balikku
G
cukup sudah sakit ini
C
biarkanlah aku pergi
BmE
aku iki salah opo
AmGD
umpamane nduwe duso
DmE
sepurane.. sepurane..
Am
aku lungo..

Am
mungkin jalanku denganmu
Dm
harus berakhir disini
G
tlah kumaafkan salahmu
C
namun ku takkan kembali
BmE
kenangan tinggal kenangan
AmGD
tak akan pernah terulang
DmE
sepurane.. sepurane..

(Chorus)
Am
ojo tangisi lungoku
Dm
ojo ngarepke balikku
G
cukup sudah sakit ini
C
biarkanlah aku pergi
BmE
aku iki salah opo
AmGD
umpamane nduwe duso
DmE
sepurane.. sepurane..

Am
ojo tangisi lungoku
Dm
ojo ngarepke balikku
G
cukup sudah sakit ini
C
biarkanlah aku pergi
BmE
aku iki salah opo
AmGD
umpamane nduwe duso
DmE
sepurane.. sepurane..
DmE
sepurane.. sepurane..
Am
aku lungo..

(Outro) AmAmFDmAm





(Intro) C#mC#mAF#mC#m..

C#m
uwis ra sepisan iki
F#m
tak sepurani kowe mbaleni
B
aku mbok anggep opo
E
bojomu opo wong liyo
A
aku setia kau mendua
F#m
ku menangis kau tertawa
D#m
semudah itu kau berjanji
G#
semudah itu kau ingkari..

C#m
kowe sing paling tak pujo
F#m
kowe sing paling tak sayang
B
mbiyen janji urip mulyo
E
saiki kowe menghilang
A
aku rabi nggolek surgo
F#m
kowe nafkahi neroko
D#m
mencoba untuk bertahan
G#
nanging aku wis kelaran..

(Chorus)
C#m
ojo tangisi lungoku
F#m
ojo ngarepke balikku
B
cukup sudah sakit ini
E
biarkanlah aku pergi
D#mG#
aku iki salah opo
C#mBF#
umpamane nduwe duso
F#mG#
sepurane.. sepurane..
C#m
aku lungo..

C#m
mungkin jalanku denganmu
F#m
harus berakhir disini
B
tlah kumaafkan salahmu
E
namun ku takkan kembali
D#mG#
kenangan tinggal kenangan
C#mBF
tak akan pernah terulang
F#mG#
sepurane.. sepurane..

C#m
ojo tangisi lungoku
F#m
ojo ngarepke balikku
B
cukup sudah sakit ini
E
biarkanlah aku pergi
D#mG#
aku iki salah opo
C#mBF#
umpamane nduwe duso
F#mG#
sepurane.. sepurane..

C#m
ojo tangisi lungoku
F#m
ojo ngarepke balikku
B
cukup sudah sakit ini
E
biarkanlah aku pergi
D#mG#
aku iki salah opo
C#mBF#
umpamane nduwe duso
F#mG#
sepurane.. sepurane..
F#mG#
sepurane.. sepurane..
C#m
aku lungo..

(Outro) C#mC#mAF#mC#m

Chord Gitar Terkait