Menu
Chord M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends X Asep Balon
Chord Lagu M.L.M (Mantan Leuwih Mulus)
Kunci Gitar M.l.m (mantan Leuwih Mulus)
(Intro) CAmDmG
EmAmFG

CAm
kaduhung sagede gunung..
DmG
gering nangtung ngalanglayung..
G En
kamari panggih jeng mantan..
DmG
pangling bengetna gelis pisan..

FC
bahelamah.. maneh caludih..
DmG
ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
Am
naha maneh lewih mulus
Dm
disaat jeng urang putus
G
naha maneh lewih renyah
CEm
saprak jeng urang papisah

Am
naha maneh lewih gurih
Dm
saprak lila teu papangih
G
naha maneh lewih lejat
CE
nyieun urang kasuat suat..

(Rapp)
F
naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?
G
padahal baheula
beungeut ciga cangkang salep
Em
make skinker mahal
jadi teu katempo goreng
Am
keur baheula jeung aing
masih make seger snow koneng
F
ningali maneh ayeuna hate asa melag
G
komo ningali kabogoh maneh
nu beungeutna rempag
F
tapi aing boga elmu
anyar keur dilakukeun
G
meh kabogoh jadi leuwih geulis
kudu diputuskeun..

CAm
kaduhung sagede gunung..
DmG
gering nangtung ngalanglayung..
G En
kamari panggih jeng mantan..
DmG
pangling bengetna gelis pisan..

FC
bahelamah.. maneh caludih..
DmG
ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
Am
naha maneh lewih mulus
Dm
disaat jeng urang putus
G
naha maneh lewih renyah
CEm
saprak jeng urang papisah

Am
naha maneh lewih gurih
Dm
saprak lila teu papangih
G
naha maneh lewih lejat
CEm
saprak jeung urang papegat

Am
naha maneh lewih mulus
Dm
disaat jeng urang putus
G
naha maneh lewih renyah
CEm
saprak jeng urang papisah

Am
naha maneh lewih gurih
Dm
saprak lila teu papangih
G
naha maneh lewih lejat
CE
nyieun urang kasuat suat..

(Outro) FGFG





(Intro) GEmAmD
BmEmCD

GEm
kaduhung sagede gunung..
AmD
gering nangtung ngalanglayung..
G En
kamari panggih jeng mantan..
AmD
pangling bengetna gelis pisan..

CG
bahelamah.. maneh caludih..
AmD
ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
Em
naha maneh lewih mulus
Am
disaat jeng urang putus
D
naha maneh lewih renyah
GBm
saprak jeng urang papisah

Em
naha maneh lewih gurih
Am
saprak lila teu papangih
D
naha maneh lewih lejat
GB
nyieun urang kasuat suat..

(Rapp)
C
naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?
D
padahal baheula
beungeut ciga cangkang salep
Bm
make skinker mahal
jadi teu katempo goreng
Em
keur baheula jeung aing
masih make seger snow koneng
C
ningali maneh ayeuna hate asa melag
D
komo ningali kabogoh maneh
nu beungeutna rempag
C
tapi aing boga elmu
anyar keur dilakukeun
D
meh kabogoh jadi leuwih geulis
kudu diputuskeun..

GEm
kaduhung sagede gunung..
AmD
gering nangtung ngalanglayung..
G En
kamari panggih jeng mantan..
AmD
pangling bengetna gelis pisan..

CG
bahelamah.. maneh caludih..
AmD
ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
Em
naha maneh lewih mulus
Am
disaat jeng urang putus
D
naha maneh lewih renyah
GBm
saprak jeng urang papisah

Em
naha maneh lewih gurih
Am
saprak lila teu papangih
D
naha maneh lewih lejat
GBm
saprak jeung urang papegat

Em
naha maneh lewih mulus
Am
disaat jeng urang putus
D
naha maneh lewih renyah
GBm
saprak jeng urang papisah

Em
naha maneh lewih gurih
Am
saprak lila teu papangih
D
naha maneh lewih lejat
GB
nyieun urang kasuat suat..

(Outro) CDCD

Chord Gitar Terkait