Menu
Chord Mangan Ati - Syahiba Saufa
Chord Lagu Mangan Ati
Kunci Gitar Mangan Ati

(Intro) AmAmGAm
DmCGEmAm

AmAm
yen pancen kowe wes ra tresno
GAm
tak jalok mending ngomongo
DmC
ojo mung ngumbar suworo
GEm
sing gawe ati ku loro..

AmAm
yen pancen kowe wes ra sayang
GAm
amergo duwe simpenan..
DmC
luweh becik aku tak mundur
GEmAm
timbang bareng soyo suwi tambah ajur

(Int.) GCDmEmAm
GCDmEAm

(Chorus)
AmDm
ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
GFAm
yen kowe iseh pingin liyane
AmDm
lamis lambemu.. muter omongan
GFAm
tulus tresnoku.. mbok nggo.. dolanan

DmC
kabeh janjimu.. ngeloro ati
GEmAm
kabeh omongmu.. mangan ati..

(Intro) AmAmGAm
DmCGEmAm

AmAm
yen pancen kowe wes ra sayang
GAm
amergo duwe simpenan..
DmC
luweh becik aku tak mundur
GEmAm
timbang bareng soyo suwi tambah ajur

(Int.) GCDmEmAm
GCDmEmAm

(Chorus)
AmDm
ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
GFAm
yen kowe iseh pingin liyane
AmDm
lamis lambemu.. muter omongan
GFAm
tulus tresnoku.. mbok nggo.. dolanan

AmDm
ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
GFAm
yen kowe iseh pingin liyane
AmDm
lamis lambemu.. muter omongan
GFAm
tulus tresnoku.. mbok nggo.. dolanan

DmC
kabeh janjimu.. ngeloro ati
GEmAm
kabeh omongmu.. mangan ati..
DmC
kabeh janjimu.. ngeloro ati
GEmAm
kabeh omongmu.. mangan ati..

Chord Gitar Terkait