Menu
Chord Manut Dalane By Klenik Genk
Chord Lagu Manut Dalane
Kunci Gitar Manut Dalane
(Intro) CEmAmFG

CEmAm
Rumangsane.. aku ora nduwe ati
FG
Sak penakmu dewe leh mu nglarani
CEmAm
Rumangsane.. aku ora nduwe roso
FGC
Kowe tego rabi karo wong liyo..

FGEmAm
Wis tak cobo.. aku ngilangi roso
DmG
Tresno iki.. nglaleke janji
C
Sing wis tok blenjani..

(Chorus)
FGEm
Gusti.. ajeng pripun maleh..
AmDm
Yen iki sampun takdire
GC
kulo manut dalane..
FGEmAm
Gusti.. kulo namung manungso..
DmGC
Sing sagete namung katah dedongo..

(Interlude) AmEmFGCG

CEmAmG
Sudah berulang kali ku bertahan..
FCDmG
Berjuang dinggo tekan ning bebrayan
CEmAmG
Tapi kenyataan.. ora tekan pelaminan
FCDmG
Kowe ora nrimo karo keadaan..

FGEmAm
Tekan sepiro.. aku arep nyobo
DmG
Ra nelongso.. ngilangi loro
C
Ning jero dodo..

(Chorus)
FGEm
Gusti.. ajeng pripun maleh..
AmDm
Yen iki sampun takdire
GC
kulo manut dalane..
FGEmAm
Gusti.. kulo namung manungso..
DmGC
Sing sagete namung katah dedongo..

FGEm
Gusti.. ajeng pripun maleh..
AmDm
Yen iki sampun takdire
GC
kulo manut dalane..
FGEmAm
Gusti.. kulo namung manungso..
DmGC
Sing sagete namung katah dedongo..
FGCAm
Sing sagete namung katah dedongo..
DmGC
Sing sagete.. namung katah dedongo..

Chord Gitar Terkait