Menu
Chord Matur Suwun - Maulana Ardiansyah
Chord Lagu Matur Suwun
Kunci Gitar Matur Suwun
(Intro) GDEmDCD..

G
jangan kau panggil sayang..
Em
yen nyatane kowe ra sayang..
Am
jangan kau beri harapan..
DG
yen mung digawe dolanan..

G
atiku dudu layangan..
Em
tarik ulur sembarangan..
Am
aku nduwe perasaan..
DG
bukan untuk di permainkan..

(Chorus)
CD
bahagia.. sing tak roso..
G
ra sebanding karo
DEm
loro sing tak tompo..
Am
kabeh iki salahku..
DG
gede roso mergo perhatianmu..

G
atiku dudu layangan..
Em
tarik ulur sembarangan..
Am
aku nduwe perasaan..
DG
bukan untuk di permainkan..

(Chorus)
CD
bahagia.. sing tak roso..
G
ra sebanding karo
DEm
loro sing tak tompo..
Am
kabeh iki salahku..
DG
gede roso mergo perhatianmu..

(Int.) CDGEmAmDG

(Chorus)
CD
bahagia.. sing tak roso..
G
ra sebanding karo
DEm
loro sing tak tompo..
Am
kabeh iki salahku..
DG
gede roso mergo perhatianmu..

CD
matursuwun.. wis pernah ono
GDEm
ning uripku.. lan ning njero atiku..
Am
tak trimo keputusanmu..
DG
yen pancen angel nompo tresnoku..

Chord Gitar Terkait