Menu
Chord Matursuwun - Dina Jazz
Chord Lagu Matursuwun
Kunci Gitar Matursuwun
(Intro) CFGC
AmDm -EmFG..

CF
sepiro suwene.. anggonku nggoleki
GC
akhire nemoni.. ati sing nyocoki
-G/BAmDm
ketemu sliramu.. rasane genep uripku
EmFG
mergo sliramu sing nggawe ayem atiku..

CF
raono liyane.. sing luwih ngerteni
GC
raono liyane.. sing biso ngganteni
-G/BAmDm
amung sliramu.. sing nggawe ayem atiku
EmFG
iso nerimo luwih kurange aku..

(Chorus)
CF
matursuwun wes gelem ngancani aku
GC
selalu ono neng susah senengku..
-G/BAmDm
tulus atimu nresnani aku
EmFG
kroso tenanan neng njero atiku

CF
matursuwun wes.. nompo opo anane
GC
sabar ngerteni tekan seprene
-G/BAmDm
ora bakal tak sia-siakne
EmFG
bakal tak jogo nganti selawase..

(Int.) CFGC -G/BAmDm -EmFG..

CF
raono liyane.. sing luwih ngerteni
GC
raono liyane.. sing biso ngganteni
-G/BAmDm
amung sliramu.. sing nggawe ayem atiku
FG
iso nerimo luwih kurange aku..

(Chorus)
CF
matursuwun wes gelem ngancani aku
GC
selalu ono neng susah senengku..
-G/BAmDm
tulus atimu nresnani aku
EmFG
kroso tenanan neng njero atiku

CF
matursuwun wes.. nompo opo anane
GC
sabar ngerteni tekan seprene
-G/BAmDm
ora bakal tak sia-siakne
EmFG
bakal tak jogo nganti selawase..

Chord Gitar Terkait