Menu
Chord Mboten Saget Sungkem - Ndarboy Genk
Chord Lagu Mboten Saget Sungkem
Kunci Gitar Mboten Saget Sungkem
(Intro) CC-Bm-AmDmFGC..

C
roso kangen sing kudu tak pendem
FGC
bodho iki mboten saget sungkem
AmDm
taseh katah salah luput lan dosaku
FGC
bapak ibu ngapuranen aku..

(Intro) FG

C
sopo wong sing atine ra sedih
FGC
bodho iki aku ora mulih..
Am
akeh wong do nganggur
Dm
akeh wong do ngelih
FGC
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..

AmEm
tak ikhlas ikhlaske..
FC
tak lila lilake
AmEm
pacobaning urip
FG
mugo ndang ono tambane..

(Chorus)
CF
sabar.. (kudu sabar..)
GC
aku mung iso wenehi kabar
FGEmAm
dikandeli usaha ugo ikhtiare
DmG
Gusti kulo nyuwun kawelasane

CF
pasrah (kudu pasrah..)
GC
iki kabeh mung mergo musibah..
FGEmAm
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
DmGC
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah

(Int.) DmGEmAm
DGFG

C
sopo wong sing atine ra sedih
FGC
bodho iki aku ora mulih..
Am
akeh wong do nganggur
Dm
akeh wong do ngelih
FGC
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..

AmEm
tak ikhlas ikhlaske..
FC
tak lila lilake
AmEm
pacobaning urip
FG
mugo ndang ono tambane..

(Chorus)
CF
sabar.. (kudu sabar..)
GC
aku mung iso wenehi kabar
FGEmAm
dikandeli usaha ugo ikhtiare
DmG
Gusti kulo nyuwun kawelasane

CF
pasrah (kudu pasrah..)
GC
iki kabeh mung mergo musibah..
FGEmAm
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
DmGC
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah..





(Intro) GG-F#m-EmAmCDG..

G
roso kangen sing kudu tak pendem
CDG
bodho iki mboten saget sungkem
EmAm
taseh katah salah luput lan dosaku
CDG
bapak ibu ngapuranen aku..

(Intro) CD

G
sopo wong sing atine ra sedih
CDG
bodho iki aku ora mulih..
Em
akeh wong do nganggur
Am
akeh wong do ngelih
CDG
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..

EmBm
tak ikhlas ikhlaske..
CG
tak lila lilake
EmBm
pacobaning urip
CD
mugo ndang ono tambane..

(Chorus)
GC
sabar.. (kudu sabar..)
DG
aku mung iso wenehi kabar
CDBmEm
dikandeli usaha ugo ikhtiare
AmD
Gusti kulo nyuwun kawelasane

GC
pasrah (kudu pasrah..)
DG
iki kabeh mung mergo musibah..
CDBmEm
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
AmDG
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah

(Int.) AmDBmEm
ADCD

G
sopo wong sing atine ra sedih
CDG
bodho iki aku ora mulih..
Em
akeh wong do nganggur
Am
akeh wong do ngelih
CDG
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..

EmBm
tak ikhlas ikhlaske..
CG
tak lila lilake
EmBm
pacobaning urip
CD
mugo ndang ono tambane..

(Chorus)
GC
sabar.. (kudu sabar..)
DG
aku mung iso wenehi kabar
CDBmEm
dikandeli usaha ugo ikhtiare
AmD
Gusti kulo nyuwun kawelasane

GC
pasrah (kudu pasrah..)
DG
iki kabeh mung mergo musibah..
CDBmEm
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
AmDG
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah..

Chord Gitar Terkait