Menu
Chord Mending Pedot By Pendhoza
Chord Lagu Mending Pedot
Kunci Gitar Mending Pedot
(Intro) GDG..

GD
janji janji janji marang awakku
EmBm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
CG
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
D
nanging opo awak iki..
GD
iseh tresno setengah mati

G
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
D
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Em
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
Bm
mbendino tok sepeleke..
C
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
G
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
D
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
D
mung nglarani ati
GD
pasrah karo sang Illahi

G
wes cukup, cukup, cukup
D
anggonmu leh sandiworo
Em
nek pancen ra tresno, tresno
Bm
luwih becik koe lungo
C
ra iso tepo sliro
G
gawe atiku nelongso
D
mending pedot wae..
GD
golek tresno sing liyane

GD
aku trimo pedot senajan rasane abot
Em
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Bm
ati wes ra biso neruske dalane crito
C
marang koe cah ayu mergo janji palsumu
G
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
D
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
Em
saiki koe lungo seko adohing mripatku
(Em)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

EmD
ibarat tibo tasih ketiban ondo
CDG
wes loro tambah di sio-sio
EmD
opo koe kui wes ora mikir
C
timbang ngrasake tresnomu
D
aku trimo sumingkir..

GD
janji janji janji marang awakku
EmBm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
CG
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
D
nanging opo awak iki..
(G)
iseh tresno setengah mati

G
wes cukup, cukup, cukup
D
anggonmu leh sandiworo
Em
nek pancen ra tresno, tresno
Bm
luwih becik koe lungo
C
ra iso tepo sliro
G
gawe atiku nelongso
D
mending pedot wae..
G
golek tresno sing liyane

Chord Gitar Terkait