Menu
Chord Molak Malik Cerito - Intan Rahma
Chord Lagu Molak Malik Cerito
Kunci Gitar Molak Malik Cerito
Capo di fret 6

(Intro) CGAmGFEmDmGC..

CG
aku kepingin takon teruse cerito iki
AmEm
yen wis ra sayang tak sik undur diri..
FC
tekamu ning aku njanjekke tresno..
DmG
nanging akhire mung nggawe loro..

C
getun pancen ning mburi
G
ngerti ngene ora sudi
AmEm
loro tak roso mung mbok sio sio..
FC
kowe paling pinter molak malik cerito..
DmG
seakan kowe sing keloro loro..

AmEm
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
FG
ro kabeh penghianatan..
AmEm
loro iki tak nggo nglatih ati
FG
seko kisah..e sing wingi..

(Chorus)
CGAm
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
GFC
ora tak getuni yen akhire
G
mlaku dewe dewe..
CGAm
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
GF
sing iso njagani aku..
GC
ngancani aku.. ning susah senengku..

(Int.) CGAmGFCG
CGAmGFCGC..

C
getun pancen ning mburi
G
ngerti ngene ora sudi
AmEm
loro tak roso mung mbok sio sio..
FC
kowe paling pinter molak malik cerito..
DmG
seakan kowe sing keloro loro..

AmEm
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
FG
ro kabeh penghianatan..
AmEm
loro iki tak nggo nglatih ati
FG
seko kisah..e sing wingi..

(Chorus)
CGAm
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
GFC
ora tak getuni yen akhire
G
mlaku dewe dewe..
CGAm
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
GF
sing iso njagani aku..
GC
ngancani aku.. ning susah senengku..

CGAm
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
GFC
ora tak getuni yen akhire
G
mlaku dewe dewe..
CGAm
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
GF
sing iso njagani aku..
GC
ngancani aku.. ning susah senengku..





(Intro) F#C#D#mC#BA#mG#mC#F#..

F#C#
aku kepingin takon teruse cerito iki
D#mA#m
yen wis ra sayang tak sik undur diri..
BF#
tekamu ning aku njanjekke tresno..
G#mC#
nanging akhire mung nggawe loro..

F#
getun pancen ning mburi
C#
ngerti ngene ora sudi
D#mA#m
loro tak roso mung mbok sio sio..
BF#
kowe paling pinter molak malik cerito..
G#mC#
seakan kowe sing keloro loro..

D#mA#m
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
BC#
ro kabeh penghianatan..
D#mA#m
loro iki tak nggo nglatih ati
BC#
seko kisah..e sing wingi..

(Chorus)
F#C#D#m
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
C#BF#
ora tak getuni yen akhire
C#
mlaku dewe dewe..
F#C#D#m
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
C#B
sing iso njagani aku..
C#F#
ngancani aku.. ning susah senengku..

(Int.) F#C#D#mC#BF#C#
F#C#D#mC#BF#C#F#..

F#
getun pancen ning mburi
C#
ngerti ngene ora sudi
D#mA#m
loro tak roso mung mbok sio sio..
BF#
kowe paling pinter molak malik cerito..
G#mC#
seakan kowe sing keloro loro..

D#mA#m
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
BC#
ro kabeh penghianatan..
D#mA#m
loro iki tak nggo nglatih ati
BC#
seko kisah..e sing wingi..

(Chorus)
F#C#D#m
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
C#BF#
ora tak getuni yen akhire
C#
mlaku dewe dewe..
F#C#D#m
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
C#B
sing iso njagani aku..
C#F#
ngancani aku.. ning susah senengku..

F#C#D#m
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
C#BF#
ora tak getuni yen akhire
C#
mlaku dewe dewe..
F#C#D#m
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
C#B
sing iso njagani aku..
C#F#
ngancani aku.. ning susah senengku..

Chord Gitar Terkait