Menu
Chord Mumet Angsuran - Fajar Combo
Chord Lagu Mumet Angsuran
Kunci Gitar Mumet Angsuran
Capo di fret 5

(Intro) FGEmAmDmGCG

C
matur thank you..
FC
pan sing wes ngutangi aku..
DmFC
iso kanggo nyukupi kebutuhanku..
DmG
nanging sepurane..
CG/BAm
wes sesasi aku nganggur
DmGCG
wulan iki.. durung biso ngangsur..

CFC
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
DmFC
ora niat aku bakale suloyo..
DmGCG/BAm
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
DmGCC7
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
FGC
nangis jroning ati..
DmGC
janji eling ngangsur ben sasi..
FGCAm
nganti mumet ora mari-mari..
DmGCG
ngombe puyer sansoyo ndadi..

CFC
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
DmFC
ora niat aku bakale suloyo..
DmGCG/BAm
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
DmGCC7
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
FGC
nangis jroning ati..
DmGC
janji eling ngangsur ben sasi..
FGCG/BAm
nganti mumet ora mari-mari..
DmGCC7
ngombe puyer sansoyo ndadi..

FGC
duh Gusti.. paringono rejeki..
DmGC
enggal sirno pacoban iki..
FGCG/BAm
mugo biso.. kerjo saben dino..
DmGC
mbayar angsuran ra ngoyo..

FGCAm
mugo biso kerjo saben dino..
DmGC
urip tansah bahgyo mulyo..





(Intro) BbCAmDmGmCFC

F
matur thank you..
BbF
pan sing wes ngutangi aku..
GmBbF
iso kanggo nyukupi kebutuhanku..
GmC
nanging sepurane..
FC/EDm
wes sesasi aku nganggur
GmCFC
wulan iki.. durung biso ngangsur..

FBbF
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
GmBbF
ora niat aku bakale suloyo..
GmCFC/EDm
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
GmCFF7
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
BbCF
nangis jroning ati..
GmCF
janji eling ngangsur ben sasi..
BbCFDm
nganti mumet ora mari-mari..
GmCFC
ngombe puyer sansoyo ndadi..

FBbF
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
GmBbF
ora niat aku bakale suloyo..
GmCFC/EDm
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
GmCFF7
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
BbCF
nangis jroning ati..
GmCF
janji eling ngangsur ben sasi..
BbCFC/EDm
nganti mumet ora mari-mari..
GmCFF7
ngombe puyer sansoyo ndadi..

BbCF
duh Gusti.. paringono rejeki..
GmCF
enggal sirno pacoban iki..
BbCFC/EDm
mugo biso.. kerjo saben dino..
GmCF
mbayar angsuran ra ngoyo..

BbCFDm
mugo biso kerjo saben dino..
GmCF
urip tansah bahgyo mulyo..

Chord Gitar Terkait