Menu
Chord Mundur Alon Alon Ft Ilux By Nella Kharisma
Chord Lagu Mundur Alon Alon Ft Ilux
Kunci Gitar Mundur Alon Alon Ft Ilux
Capo di fret 5

(Intro) CEmAm
DmG
EmAmFG

C
aku ngalah
EmAm
dudu mergo aku wes ra sayang
Dm
aku mundur
G
dudu mergo tresnoku wes ilang

EmAm
nanging aku iki ngerteni
FG
yen dirimu lebih sayang arek kae..

(Chorus)
Am
aku mundur alon alon
Em
mergo sadar aku sopo
FGCE
mung di goleki pas atimu perih..
Am
aku mundur alon alon
Em
mergo sadar aku sopo
FGC
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Interlude) AmEmDmGCE
AmEmFG

C
aku ngalah
EmAm
dudu mergo aku wes ra sayang
Dm
aku mundur
G
dudu mergo tresnoku wes ilang

EmAm
nanging aku iki ngerteni
FG
yen dirimu lebih sayang arek kae..

(Chorus)
Am
aku mundur alon alon
Em
mergo sadar aku sopo
FGCE
mung di goleki pas atimu perih..
Am
aku mundur alon alon
Em
mergo sadar aku sopo
FGCE
mung dibutuhno pas atimu loro..

Am
aku mundur alon alon
Em
mergo sadar aku sopo
FGCE
mung di goleki pas atimu perih..
Am
aku mundur alon alon
Em
mergo sadar aku sopo
FGC
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Outro) FGFGC





(Intro) FAmDm
GmC
AmDmBbC

F
aku ngalah
AmDm
dudu mergo aku wes ra sayang
Gm
aku mundur
C
dudu mergo tresnoku wes ilang

AmDm
nanging aku iki ngerteni
BbC
yen dirimu lebih sayang arek kae..

(Chorus)
Dm
aku mundur alon alon
Am
mergo sadar aku sopo
BbCFA
mung di goleki pas atimu perih..
Dm
aku mundur alon alon
Am
mergo sadar aku sopo
BbCF
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Interlude) DmAmGmCFA
DmAmBbC

F
aku ngalah
AmDm
dudu mergo aku wes ra sayang
Gm
aku mundur
C
dudu mergo tresnoku wes ilang

AmDm
nanging aku iki ngerteni
BbC
yen dirimu lebih sayang arek kae..

(Chorus)
Dm
aku mundur alon alon
Am
mergo sadar aku sopo
BbCFA
mung di goleki pas atimu perih..
Dm
aku mundur alon alon
Am
mergo sadar aku sopo
BbCFA
mung dibutuhno pas atimu loro..

Dm
aku mundur alon alon
Am
mergo sadar aku sopo
BbCFA
mung di goleki pas atimu perih..
Dm
aku mundur alon alon
Am
mergo sadar aku sopo
BbCF
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Outro) BbCBbCF

Chord Gitar Terkait