Menu
Chord Mung Biso Nyawang - Niken Salindry
Chord Lagu Mung Biso Nyawang
Kunci Gitar Mung Biso Nyawang
Capo di fret 3

(Intro) Am...

AmDmAm
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
AmGAm
maruto hangripih sakjroning nolo
GDmFAm
rumeseping rasa karoso lir samudro
FGAm
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

AmDmAm
dewaning asmara kekidung pujo
DmDm
tetulungo.. marang janma
FAm
kang kataman bronto..
DmAm
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
GEmAm
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Am
ora mung janji
G
tresnaku bakal kabukti
DmF
amung ndiko kangmas
Am
yekti pepujaning ati
Am
pindho lir kartiko
G
wewayangmu katon endah
DmEmAm
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..

(Intro) Am...

AmDmAm
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
AmGAm
maruto hangripih sakjroning nolo
GDmFAm
rumeseping rasa karoso lir samudro
FGAm
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

AmDmAm
dewaning asmara kekidung pujo
DmDm
tetulungo.. marang janma
FAm
kang kataman bronto..
DmAm
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
GEmAm
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Am
ora mung janji
G
tresnaku bakal kabukti
DmF
amung ndiko kangmas
Am
yekti pepujaning ati
Am
pindho lir kartiko
G
wewayangmu katon endah
DmEmAm
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..





(Intro) Cm...

CmFmCm
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
CmA#Cm
maruto hangripih sakjroning nolo
A#FmG#Cm
rumeseping rasa karoso lir samudro
G#A#Cm
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

CmFmCm
dewaning asmara kekidung pujo
FmFm
tetulungo.. marang janma
G#Cm
kang kataman bronto..
FmCm
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
A#GmCm
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Cm
ora mung janji
A#
tresnaku bakal kabukti
FmG#
amung ndiko kangmas
Cm
yekti pepujaning ati
Cm
pindho lir kartiko
A#
wewayangmu katon endah
FmGmCm
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..

(Intro) Cm...

CmFmCm
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
CmA#Cm
maruto hangripih sakjroning nolo
A#FmG#Cm
rumeseping rasa karoso lir samudro
G#A#Cm
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

CmFmCm
dewaning asmara kekidung pujo
FmFm
tetulungo.. marang janma
G#Cm
kang kataman bronto..
FmCm
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
A#GmCm
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Cm
ora mung janji
A#
tresnaku bakal kabukti
FmG#
amung ndiko kangmas
Cm
yekti pepujaning ati
Cm
pindho lir kartiko
A#
wewayangmu katon endah
FmGmCm
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..

Chord Gitar Terkait