Menu

Chord Anggun Pramudita

Chord Munting - Anggun Pramudita
Chord Lagu Munting
Kunci Gitar Munting
Capo di fret 4

AmDm
ojo riko teko teko maning..
GAm
kadung mung gawe isun munting..
AmDm
isun wis sing arep loro maning..
GEmAm
bangur riko sing gawe isun iling..

(Intro) AmGGAm
AmGGAm

AmG
welas hang isun suguhi..
GAm
kok riko bales ngelarani..
AmG
welas ring ati hang suci..
GAm
kok tego riko kotori..

(Intro) FGAm

AmG
padahal isun wis setiyo..
GAm
kok riko ngeliyo ati..
AmG
padahal isun wis nyepuro..
GAm
kok riko balen baleni..

DmAm
isun.. wis sing arep maning..
GEmAm
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
AmDm
ojo riko teko teko maning..
GAm
kadung mung gawe isun munting..
AmDm
isun wis sing arep loro maning..
GEmAm
bangur riko sing gawe isun iling..

(Int.) AmDmGAm
AmDmFGAm

AmG
padahal isun wis setiyo..
GAm
kok riko ngeliyo ati..
AmG
padahal isun wis nyepuro..
GAm
kok riko balen baleni..

DmAm
isun.. wis sing arep maning..
GEmAm
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
AmDm
ojo riko teko teko maning..
GAm
kadung mung gawe isun munting..
AmDm
isun wis sing arep loro maning..
GEmAm
bangur riko sing gawe isun iling..

AmDm
ojo riko teko teko maning..
GAm
kadung mung gawe isun munting..
AmDm
isun wis sing arep loro maning..
GEmAm
bangur riko sing gawe isun iling..

(Outro) DmEmAm





C#mF#m
ojo riko teko teko maning..
BC#m
kadung mung gawe isun munting..
C#mF#m
isun wis sing arep loro maning..
BG#mC#m
bangur riko sing gawe isun iling..

(Intro) C#mBBC#m
C#mBBC#m

C#mB
welas hang isun suguhi..
BC#m
kok riko bales ngelarani..
C#mB
welas ring ati hang suci..
BC#m
kok tego riko kotori..

(Intro) ABC#m

C#mB
padahal isun wis setiyo..
BC#m
kok riko ngeliyo ati..
C#mB
padahal isun wis nyepuro..
BC#m
kok riko balen baleni..

F#mC#m
isun.. wis sing arep maning..
BG#mC#m
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
C#mF#m
ojo riko teko teko maning..
BC#m
kadung mung gawe isun munting..
C#mF#m
isun wis sing arep loro maning..
BG#mC#m
bangur riko sing gawe isun iling..

(Int.) C#mF#mBC#m
C#mF#mABC#m

C#mB
padahal isun wis setiyo..
BC#m
kok riko ngeliyo ati..
C#mB
padahal isun wis nyepuro..
BC#m
kok riko balen baleni..

F#mC#m
isun.. wis sing arep maning..
BG#mC#m
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
C#mF#m
ojo riko teko teko maning..
BC#m
kadung mung gawe isun munting..
C#mF#m
isun wis sing arep loro maning..
BG#mC#m
bangur riko sing gawe isun iling..

C#mF#m
ojo riko teko teko maning..
BC#m
kadung mung gawe isun munting..
C#mF#m
isun wis sing arep loro maning..
BG#mC#m
bangur riko sing gawe isun iling..

(Outro) F#mG#mC#m

Chord Gitar Terkait