Menu
Chord Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Safira Inema
Chord Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye
Kunci Gitar Ndasku Mumet Ndasmu Piye
Capo di fret 3

Am
yen tak pikir pikir
Am
tak terus terusne
GFAm
raono gunane, raono untunge..
DmAm
tiwas sirah mumet pikiran sumpek..
FBmE
mending nyanyi wae nentremke pikirane..

Am
pethuk konco omong ngene
Am
pethuk tonggo omong ngono
GFAm
aku bingung.. piye solusine..
DmAm
masalah.. raono entek'e..
FEAm
sabendino tumpuk undung koyo bata..

(Intro) FEAm

(Chorus)
Am
sego liwet lawuh tempe
E
ndasku mumet ndasmu piye
Dm
bolah ruwet dinggo nyethe
E
bathukku anget bathukku piye

Am
kenikir ning sor wit kates
E
yen dipiker iso setres
Dm
enek tikus numpak sedan
EAm
mikir terus iso edan..

(Intro) Am...
AmGDmAm
AmGDmAm

Am
pethuk konco omong ngene
Am
pethuk tonggo omong ngono
GFAm
aku bingung.. piye solusine..
DmAm
masalah.. raono entek'e..
FEAm
sabendino tumpuk undung koyo bata..

(Intro) FEAm

(Chorus)
Am
sego liwet lawuh tempe
E
ndasku mumet ndasmu piye
Dm
bolah ruwet dinggo nyethe
E
bathukku anget bathukku piye

Am
kenikir ning sor wit kates
E
yen dipiker iso setres
Dm
enek tikus numpak sedan
EAm
mikir terus iso edan..

Am
sego liwet lawuh tempe
E
ndasku mumet ndasmu piye
Dm
bolah ruwet dinggo nyethe
E
bathukku anget bathukku piye

Am
kenikir ning sor wit kates
E
yen dipiker iso setres
Dm
enek tikus numpak sedan
EAm
mikir terus iso edan..

Am
ndasku mumet ndasmu piye
F
ndasku mumet ndasmu piye
EAm
ndasku mumet ndasmu piye..





Cm
yen tak pikir pikir
Cm
tak terus terusne
A#G#Cm
raono gunane, raono untunge..
FmCm
tiwas sirah mumet pikiran sumpek..
G#DmG
mending nyanyi wae nentremke pikirane..

Cm
pethuk konco omong ngene
Cm
pethuk tonggo omong ngono
A#G#Cm
aku bingung.. piye solusine..
FmCm
masalah.. raono entek'e..
G#GCm
sabendino tumpuk undung koyo bata..

(Intro) G#GCm

(Chorus)
Cm
sego liwet lawuh tempe
G
ndasku mumet ndasmu piye
Fm
bolah ruwet dinggo nyethe
G
bathukku anget bathukku piye

Cm
kenikir ning sor wit kates
G
yen dipiker iso setres
Fm
enek tikus numpak sedan
GCm
mikir terus iso edan..

(Intro) Cm...
CmA#FmCm
CmA#FmCm

Cm
pethuk konco omong ngene
Cm
pethuk tonggo omong ngono
A#G#Cm
aku bingung.. piye solusine..
FmCm
masalah.. raono entek'e..
G#GCm
sabendino tumpuk undung koyo bata..

(Intro) G#GCm

(Chorus)
Cm
sego liwet lawuh tempe
G
ndasku mumet ndasmu piye
Fm
bolah ruwet dinggo nyethe
G
bathukku anget bathukku piye

Cm
kenikir ning sor wit kates
G
yen dipiker iso setres
Fm
enek tikus numpak sedan
GCm
mikir terus iso edan..

Cm
sego liwet lawuh tempe
G
ndasku mumet ndasmu piye
Fm
bolah ruwet dinggo nyethe
G
bathukku anget bathukku piye

Cm
kenikir ning sor wit kates
G
yen dipiker iso setres
Fm
enek tikus numpak sedan
GCm
mikir terus iso edan..

Cm
ndasku mumet ndasmu piye
G#
ndasku mumet ndasmu piye
GCm
ndasku mumet ndasmu piye..

Chord Gitar Terkait