Menu
Chord Ndugal Kumat By Intan Rahma
Chord Lagu Ndugal Kumat
Kunci Gitar Ndugal Kumat
(Intro) AmDmGE
AmDmGE
AmDmGE

AmDm
Kowe mbiyen wis tau ngomong janji
GC
Arep nglereni mendeme karo judi..
AmDm
Nanging ngopo saiki kok mbalelo..
EAm
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..

AmDm
Dadi bojo aku nggenah wis weling
GC
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
AmDm
Yen tok teruske aku trimo nglungani
EAm
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

G
Durung oleh aku jare wis tobat
G
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
G
Yen diteruske aku ra kuat sambat
EAm
Cukup semene wae.. aku njaluk pegat..

(Chorus)
AmDm
Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae
G
salahe.. (salahe) Salahe judi wae
E
salahe.. (salahe) Salah yen diteruske..

AmDm
Karepe.. (karepe) Karepe menang dewe
G
senenge (senenge) Senenge nyepelekke
EAm
rasane (rasane) Pengen bubaran wae..

AmDm
Trimo lereni aku opo ndugalmu
GC
Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
AmD
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat
EAm
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..

AmDm
Dadi bojo aku nggenah wis weling
GC
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
AmDm
Yen tok teruske aku trimo nglungani
EAm
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

G
Durung oleh aku jare wis tobat
G
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
G
Yen diteruske aku ra kuat sambat
EAm
Cukup semene wae.. aku njaluk pegat..

(Chorus)
AmDm
Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae
G
salahe.. (salahe) Salahe judi wae
E
salahe.. (salahe) Salah yen diteruske..

AmDm
Karepe.. (karepe) Karepe menang dewe
G
senenge (senenge) Senenge nyepelekke
E
rasane (rasane) Pengen bubaran wae..

(Intro) AmDmGE
AmDmGE

G
Durung oleh aku jare wis tobat
G
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
G
Yen diteruske aku ra kuat sambat
EAm
Cukup semene wae.. aku njaluk pegat..

(Chorus)
AmDm
Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae
G
salahe.. (salahe) Salahe judi wae
E
salahe.. (salahe) Salah yen diteruske..

AmDm
Karepe.. (karepe) Karepe menang dewe
G
senenge (senenge) Senenge nyepelekke
E
rasane (rasane) Pengen bubaran wae..

AmDm
Salahe.. (salahe) Salahe mendem wae
G
salahe.. (salahe) Salahe judi wae
E
salahe.. (salahe) Salah yen diteruske..

AmDm
Karepe.. (karepe) Karepe menang dewe
G
senenge (senenge) Senenge nyepelekke
EAm
rasane (rasane) Pengen bubaran wae..

Chord Gitar Terkait