Menu
Chord Ngapunten - Xaluna
Chord Lagu Ngapunten
Kunci Gitar Ngapunten
Capo di fret 2

(Intro) CGC
FGC
FGEmAmDmG

CGC
mungkin aku wes nyerah..
FGC
di sekso roso seprene soyo parah..
FG
seng neng ngarep mataku
EmAm
wes ra ono..
DmG
tangane.. neng gegemane wong liyo..

CGC
seng tau ngucap janji manis..
FGC
kebusak.. derese udan gerimis..
FGEmAm
aku seng salah panggon ndeleh ati..
DmGC
ro koe.. seng tego mateni impi..

(Chorus)
F
aku dudu dek'e
GC
raiso nyaingi wonge
AmDm
seng mbok aboti
GC
nganti aku.. tok lungani
F
yen pancen tresnamu
GC
sing mbok karep karepke
AmDm
sumingkir saiki
GC
ngapunten wes tak sayangi..

(Int.) FFmCAm
DmGCG

CGC
seng tau ngucap janji manis..
FGC
kebusak.. derese udan gerimis..
FGCAm
aku seng salah panggon ndeleh ati..
DmG
ro koe.. seng tego mateni ngimpi..
C
nglarani ati..

(Chorus)
F
aku dudu dek'e
GC
raiso nyaingi wonge
AmDm
seng mbok aboti
GC
nganti aku.. tok lungani
F
yen pancen tresnamu
GC
sing mbok karep karepke
AmDm
sumingkir saiki
GC
ngapunten wes tak sayangi..

F
mung cukup kenangan
GC
seng iso dadi gujengan
AmDm
naliko kelingan
GC
kowe seng saiki ilang..
F
yen pancen tresnane
GC
sing mbok karep karepke
AmDm
sumingkir saiki
GC
ngapunten wes tak sayangi

DmG
sak umpomo..
C
aku iso njaluk
G/BAm
wektu sedelo meneh..
ADm
tak nggo nggendoli.. lungane..
GC
embuh kepiye carane..





(Intro) DAD
GAD
GAF#mBmEmA

DAD
mungkin aku wes nyerah..
GAD
di sekso roso seprene soyo parah..
GA
seng neng ngarep mataku
F#mBm
wes ra ono..
EmA
tangane.. neng gegemane wong liyo..

DAD
seng tau ngucap janji manis..
GAD
kebusak.. derese udan gerimis..
GAF#mBm
aku seng salah panggon ndeleh ati..
EmAD
ro koe.. seng tego mateni impi..

(Chorus)
G
aku dudu dek'e
AD
raiso nyaingi wonge
BmEm
seng mbok aboti
AD
nganti aku.. tok lungani
G
yen pancen tresnamu
AD
sing mbok karep karepke
BmEm
sumingkir saiki
AD
ngapunten wes tak sayangi..

(Int.) GGmDBm
EmADA

DAD
seng tau ngucap janji manis..
GAD
kebusak.. derese udan gerimis..
GADBm
aku seng salah panggon ndeleh ati..
EmA
ro koe.. seng tego mateni ngimpi..
D
nglarani ati..

(Chorus)
G
aku dudu dek'e
AD
raiso nyaingi wonge
BmEm
seng mbok aboti
AD
nganti aku.. tok lungani
G
yen pancen tresnamu
AD
sing mbok karep karepke
BmEm
sumingkir saiki
AD
ngapunten wes tak sayangi..

G
mung cukup kenangan
AD
seng iso dadi gujengan
BmEm
naliko kelingan
AD
kowe seng saiki ilang..
G
yen pancen tresnane
AD
sing mbok karep karepke
BmEm
sumingkir saiki
AD
ngapunten wes tak sayangi

EmA
sak umpomo..
D
aku iso njaluk
A/C#Bm
wektu sedelo meneh..
BEm
tak nggo nggendoli.. lungane..
AD
embuh kepiye carane..

Chord Gitar Terkait