Menu
Chord Ngiris Batin - Happy Asmara
Chord Lagu Ngiris Batin
Kunci Gitar Ngiris Batin
Capo di fret 6

(Intro) CGAmF
CGAmFGCG

CG
tak sawang lintang lintang ing wengi iki
AmFGC
sumilir angin tansah ngiris.. batin iki
GAm
endahing sinare bulan.. raiso ngobati..
FGCG
roso kuciwo ku sing setengah mati..

AmG
uwis tak percoyo kabeh janji janji..
FG
janjimu mbiyen ora bakal mblenjani..
AmG
nanging kabeh ora terbukti..
FG
kowe ninggal aku.. gandeng wanito liyo..

(Chorus)
CG
uwis.. tak lilakne..
AmF
yen pancen.. ngene akhire..
CG
uwis.. tak trimo wae..
AmF
yen kowe.. nyanding arek kae..
CG
uwis.. tak ikhlasne..
Am
senajan loro batine
F
nanging mbesuk kowe
GCG
bakale ngrasakne..

(Int.) AmGAmF
CGAmFGCG

AmG
uwis tak percoyo kabeh janji janji..
FG
janjimu mbiyen ora bakal mblenjani..
AmG
nanging kabeh ora terbukti..
FG
kowe ninggal aku.. gandeng wanito liyo..

(Chorus)
CG
uwis.. tak lilakne..
AmF
yen pancen.. ngene akhire..
CG
uwis.. tak trimo wae..
AmF
yen kowe.. nyanding arek kae..
CG
uwis.. tak ikhlasne..
Am
senajan loro batine
F
nanging mbesuk kowe
GC
bakale ngrasakne..





(Intro) F#C#D#mB
F#C#D#mBC#F#C#

F#C#
tak sawang lintang lintang ing wengi iki
D#mBC#F#
sumilir angin tansah ngiris.. batin iki
C#D#m
endahing sinare bulan.. raiso ngobati..
BC#F#C#
roso kuciwo ku sing setengah mati..

D#mC#
uwis tak percoyo kabeh janji janji..
BC#
janjimu mbiyen ora bakal mblenjani..
D#mC#
nanging kabeh ora terbukti..
BC#
kowe ninggal aku.. gandeng wanito liyo..

(Chorus)
F#C#
uwis.. tak lilakne..
D#mB
yen pancen.. ngene akhire..
F#C#
uwis.. tak trimo wae..
D#mB
yen kowe.. nyanding arek kae..
F#C#
uwis.. tak ikhlasne..
D#m
senajan loro batine
B
nanging mbesuk kowe
C#F#C#
bakale ngrasakne..

(Int.) D#mC#D#mB
F#C#D#mBC#F#C#

D#mC#
uwis tak percoyo kabeh janji janji..
BC#
janjimu mbiyen ora bakal mblenjani..
D#mC#
nanging kabeh ora terbukti..
BC#
kowe ninggal aku.. gandeng wanito liyo..

(Chorus)
F#C#
uwis.. tak lilakne..
D#mB
yen pancen.. ngene akhire..
F#C#
uwis.. tak trimo wae..
D#mB
yen kowe.. nyanding arek kae..
F#C#
uwis.. tak ikhlasne..
D#m
senajan loro batine
B
nanging mbesuk kowe
C#F#
bakale ngrasakne..

Chord Gitar Terkait