Menu
Chord Ninggal Tatu - Happy Asmara
Chord Lagu Ninggal Tatu
Kunci Gitar Ninggal Tatu
(Intro) CGAmEmFCDmG
CGAmEmFCDmG..

CG
nengopo ra crito
AmEm
yen kowe wis ra tresno
FC
neng kowe malah lungo
DmG
ninggal tatu ning dodo
AmEmFC
rasane ati iki koyo keno mowo
AmEm
bareng wis ngerti..
FG
ning mburiku kowe ngliyo..

CG
janjine ngancani
AmEm
nganti tekane pati
FC
ning nyatane janjimu
DmG
kuwi mung kari janji
AmEmFC
panase geni.. ra koyo panase ati
AmEm
sakwise ngerti
FG
kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
CG
kowe tak sayang-sayang
AmEm
saiki malah ngilang
FC
tresnamu karo aku
DmG
kuwi mung kiasan
CG
kowe tak gadang-gadang
AmEm
tegane gawe wirang
FC
anggonku labuh kowe
DmG
opo iseh kurang..

(Int.) CGAmEmFCDmG
AmEmFCAmEmFG..

CG
nengopo ra crito
AmEm
yen kowe wis ra tresno
FC
neng kowe malah lungo
DmG
ninggal tatu ning dodo
AmEmFC
rasane ati iki koyo keno mowo
AmEm
bareng wis ngerti..
FG
ning mburiku kowe ngliyo..

CG
janjine ngancani
AmEm
nganti tekane pati
FC
ning nyatane janjimu
DmG
kuwi mung kari janji
AmEmFC
panase geni.. ra koyo panase ati
AmEm
sakwise ngerti
FG
kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
CG
kowe tak sayang-sayang
AmEm
saiki malah ngilang
FC
tresnamu karo aku
DmG
kuwi mung kiasan
CG
kowe tak gadang-gadang
AmEm
tegane gawe wirang
FC
anggonku labuh kowe
DmG
opo iseh kurang..

(Outro) CGAmEmFEmDmGC..





(Intro) AEF#mC#mDABmE
AEF#mC#mDABmE..

AE
nengopo ra crito
F#mC#m
yen kowe wis ra tresno
DA
neng kowe malah lungo
BmE
ninggal tatu ning dodo
F#mC#mDA
rasane ati iki koyo keno mowo
F#mC#m
bareng wis ngerti..
DE
ning mburiku kowe ngliyo..

AE
janjine ngancani
F#mC#m
nganti tekane pati
DA
ning nyatane janjimu
BmE
kuwi mung kari janji
F#mC#mDA
panase geni.. ra koyo panase ati
F#mC#m
sakwise ngerti
DE
kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
AE
kowe tak sayang-sayang
F#mC#m
saiki malah ngilang
DA
tresnamu karo aku
BmE
kuwi mung kiasan
AE
kowe tak gadang-gadang
F#mC#m
tegane gawe wirang
DA
anggonku labuh kowe
BmE
opo iseh kurang..

(Int.) AEF#mC#mDABmE
F#mC#mDAF#mC#mDE..

AE
nengopo ra crito
F#mC#m
yen kowe wis ra tresno
DA
neng kowe malah lungo
BmE
ninggal tatu ning dodo
F#mC#mDA
rasane ati iki koyo keno mowo
F#mC#m
bareng wis ngerti..
DE
ning mburiku kowe ngliyo..

AE
janjine ngancani
F#mC#m
nganti tekane pati
DA
ning nyatane janjimu
BmE
kuwi mung kari janji
F#mC#mDA
panase geni.. ra koyo panase ati
F#mC#m
sakwise ngerti
DE
kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
AE
kowe tak sayang-sayang
F#mC#m
saiki malah ngilang
DA
tresnamu karo aku
BmE
kuwi mung kiasan
AE
kowe tak gadang-gadang
F#mC#m
tegane gawe wirang
DA
anggonku labuh kowe
BmE
opo iseh kurang..

(Outro) AEF#mC#mDC#mBmEA..

Chord Gitar Terkait