Menu
Chord Nitip Rindu - Ilux
Chord Lagu Nitip Rindu
Kunci Gitar Nitip Rindu

(Intro) EmDEm
EmBmCDBmEm

EmDEm
manise esemmu ..
CDG
tansah tak simpen ning njero ati
AmEm
lan tak gowo.. ning njero ngimpi
AmBmEm
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro) DBmEm

EmDEm
o..no kamarku..
CDG
sing tansah tak sawang fotomu
AmEm
netes eluh.. amergo rindu..
AmBmEm
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
G
aku mung biso
D
nitipke roso rindu
C
liwat kerlip lintang..
DG
gawe tombo kasmaran iki..

G
saben wengiku
D
angel merem mripatku
C
tansah pengen nyanding
DG
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

(Int.) EmAmDG
CDEm..

EmDEm
manise esemmu ..
CDG
tansah tak simpen ning njero ati
AmEm
lan tak gowo.. ning njero ngimpi
AmBmEm
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro) DBmEm

EmDEm
o..no kamarku..
CDG
sing tansah tak sawang fotomu
AmEm
netes eluh.. amergo rindu..
AmBmEm
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
G
aku mung biso
D
nitipke roso rindu
C
liwat kerlip lintang..
DG
gawe tombo kasmaran iki..

G
saben wengiku
D
angel merem mripatku
C
tansah pengen nyanding
DG
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
AmDG
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

Chord Gitar Terkait