Menu
Chord Nono Artine - Luluk Darara
Chord Lagu Nono Artine
Kunci Gitar Nono Artine
(Intro) CGAmEm
FCAmDmG
CGAmEm
FCAmDmG..

CG
percumo baen kadhung isun tangisi..
AmEm
mergo dikapakeno tetep sing ngerti..
FEmAm
seprono seprene.. mung gedigi anane
DmG
welas isun nong riko koyo nono artine..

CG
sampek paran baen wis isun lakoni..
AmEm
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
F
tapi yo tetep magih
EmAm
wong liyo hang dipilih
DmG
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
CG/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
AmG
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
FEm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
DmG
rasane parek koyo diobong ati..

CG/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
AmG
yo wis isun buang.. welase hang ono
FEm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
DmG
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Int.) CG/BAmEm
FEmAmDmG

CG
sampek paran baen wis isun lakoni..
AmEm
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
F
tapi yo tetep magih
EmAm
wong liyo hang dipilih
DmG
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
CG/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
AmG
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
FEm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
DmG
rasane parek koyo diobong ati..

CG/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
AmG
yo wis isun buang.. welase hang ono
FEm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
DmG
sun anggep baen riko yo wis mati..

CG/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
AmG
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
FEm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
DmG
rasane parek koyo diobong ati..

CG/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
AmG
yo wis isun buang.. welase hang ono
FEm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
DmG
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Int.) CGAmEm
FCAmDmG





(Intro) GDEmBm
CGEmAmD
GDEmBm
CGEmAmD..

GD
percumo baen kadhung isun tangisi..
EmBm
mergo dikapakeno tetep sing ngerti..
CBmEm
seprono seprene.. mung gedigi anane
AmD
welas isun nong riko koyo nono artine..

GD
sampek paran baen wis isun lakoni..
EmBm
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
C
tapi yo tetep magih
BmEm
wong liyo hang dipilih
AmD
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
GD/F#
bangur isun menyang.. adoh teko riko
EmD
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
CBm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
AmD
rasane parek koyo diobong ati..

GD/F#
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
EmD
yo wis isun buang.. welase hang ono
CBm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
AmD
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Int.) GD/F#EmBm
CBmEmAmD

GD
sampek paran baen wis isun lakoni..
EmBm
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
C
tapi yo tetep magih
BmEm
wong liyo hang dipilih
AmD
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
GD/F#
bangur isun menyang.. adoh teko riko
EmD
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
CBm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
AmD
rasane parek koyo diobong ati..

GD/F#
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
EmD
yo wis isun buang.. welase hang ono
CBm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
AmD
sun anggep baen riko yo wis mati..

GD/F#
bangur isun menyang.. adoh teko riko
EmD
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
CBm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
AmD
rasane parek koyo diobong ati..

GD/F#
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
EmD
yo wis isun buang.. welase hang ono
CBm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
AmD
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Outro) GDEmBm
CGEmAmD

Chord Gitar Terkait