Menu
Chord Nutupi Laraku By Intan Rahma
Chord Lagu Nutupi Laraku
Kunci Gitar Nutupi Laraku
Capo di fret 4

F
mungkin ono ati liyo
G
sing lagi tok jogo
Em
nganti lali karo aku
Am
sing neng ngarep moto
F
ati rasane loro
GC
aku trimo, aku pengen pamit lungo..

F
mungkin wis ra ono roso
G
tresnamu nggo aku
Em
opo malah sandiworo
Am
kowe ngapusi aku
F
gawe bingung atiku
GC
arep tekan kapan tak tutupi laraku

CAm
iseh kuat ora atiku
FG
terus sabar ming ngremuk aku
EmA
sak jane nyikso batinku
DmG
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
C
nutupi laraku..

CAm
soyo adoh mung gawe ragu
FG
opo isoh yen terus mlaku
EmA
tak pekso senajan loro
Dm
aku ra popo..
GC
ning atiku sing rung kulino..

FG
yen terus sabar aku uwes tau..
EmAm
mangan ati kui mbendinaku
DmG
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
F
mungkin ono ati liyo
G
sing lagi tok jogo
Em
nganti lali karo aku
Am
sing neng ngarep moto
F
ati rasane loro
GC
aku trimo, aku pengen pamit lungo

F
mungkin wis ra ono roso
G
tresnamu nggo aku
Em
opo malah sandiworo
Am
kowe ngapusi aku
F
gawe bingung atiku
GC
arep tekan kapan tak tutupi laraku

(Interlude) FGEmAm
FGC

CAm
iseh kuat ora atiku
FG
terus sabar ming ngremuk aku
EmA
sak jane nyikso batinku
DmG
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
C
nutupi laraku

FG
yen terus sabar aku uwes tau..
EmAm
mangan ati kui mbendinaku
DmG
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
F
mungkin ono ati liyo
G
sing lagi tok jogo
Em
nganti lali karo aku
Am
sing neng ngarep moto
F
ati rasane loro
GC
aku trimo, aku pengen pamit lungo

F
mungkin wis ra ono roso
G
tresnamu nggo aku
Em
opo malah sandiworo
Am
kowe ngapusi aku
F
gawe bingung atiku
GC
arep tekan kapan tak tutupi laraku..





A
mungkin ono ati liyo
B
sing lagi tok jogo
G#m
nganti lali karo aku
C#m
sing neng ngarep moto
A
ati rasane loro
BE
aku trimo, aku pengen pamit lungo..

A
mungkin wis ra ono roso
B
tresnamu nggo aku
G#m
opo malah sandiworo
C#m
kowe ngapusi aku
A
gawe bingung atiku
BE
arep tekan kapan tak tutupi laraku

EC#m
iseh kuat ora atiku
AB
terus sabar ming ngremuk aku
G#mC#
sak jane nyikso batinku
F#mB
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
E
nutupi laraku..

EC#m
soyo adoh mung gawe ragu
AB
opo isoh yen terus mlaku
G#mC#
tak pekso senajan loro
F#m
aku ra popo..
BE
ning atiku sing rung kulino..

AB
yen terus sabar aku uwes tau..
G#mC#m
mangan ati kui mbendinaku
F#mB
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
A
mungkin ono ati liyo
B
sing lagi tok jogo
G#m
nganti lali karo aku
C#m
sing neng ngarep moto
A
ati rasane loro
BE
aku trimo, aku pengen pamit lungo

A
mungkin wis ra ono roso
B
tresnamu nggo aku
G#m
opo malah sandiworo
C#m
kowe ngapusi aku
A
gawe bingung atiku
BE
arep tekan kapan tak tutupi laraku

(Interlude) ABG#mC#m
ABE

EC#m
iseh kuat ora atiku
AB
terus sabar ming ngremuk aku
G#mC#
sak jane nyikso batinku
F#mB
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
E
nutupi laraku

AB
yen terus sabar aku uwes tau..
G#mC#m
mangan ati kui mbendinaku
F#mB
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
A
mungkin ono ati liyo
B
sing lagi tok jogo
G#m
nganti lali karo aku
C#m
sing neng ngarep moto
A
ati rasane loro
BE
aku trimo, aku pengen pamit lungo

A
mungkin wis ra ono roso
B
tresnamu nggo aku
G#m
opo malah sandiworo
C#m
kowe ngapusi aku
A
gawe bingung atiku
BE
arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Chord Gitar Terkait