Menu
Chord Nyundep Ati - Syahiba Saufa
Chord Lagu Nyundep Ati
Kunci Gitar Nyundep Ati

(Intro) EmAmEmBEmB

Em
lawas sun ngerasakno
EmD
perih batin sun roso..
D
kok tegone riko
DEmB
nggawe ati nisun loro..

Em
sampek kapan gedigi
EmD
riko terus nyundepi..
Am
sing sanggup awak iki
AmB
dung riko sing biso ngerti..

(Chorus)
Em
wes cukup semene baen
D
isun welas nong riko..
Am
sing kuat awak iki
CDEmB
nyonggo roso hang gedigi..

Em
wes cukup semene baen
D
isun welas nong riko..
Am
sing sanggup maning isun
CDEm
nyonggo loro ati iki..

(Int.) AmDBEm
CDGF#mEm
CDEmB
CEmBEmB

Em
sampek kapan gedigi
EmD
riko terus nyundepi..
Am
sing sanggup awak iki
AmB
dung riko sing biso ngerti..

(Chorus)
Em
wes cukup semene baen
D
isun welas nong riko..
Am
sing kuat awak iki
CDEmB
nyonggo roso hang gedigi..

Em
wes cukup semene baen
D
isun welas nong riko..
Am
sing sanggup maning isun
CDEmCDCBEm
nyonggo loro ati iki..

Em
wes cukup semene baen
D
isun welas nong riko..
Am
sing kuat awak iki
CDEmB
nyonggo roso hang gedigi..

Em
wes cukup semene baen
D
isun welas nong riko..
Am
sing sanggup maning isun
CDEm
nyonggo loro ati iki..

(Outro) AmBEm

Chord Gitar Terkait