Menu
Chord Nyusu Ben Ndang Lemu - Intan Chacha
Chord Lagu Nyusu Ben Ndang Lemu
Kunci Gitar Nyusu Ben Ndang Lemu
Am
nyusu ben ndang lemu
Am
nyusu ben ndang lemu
DmDmAm
nyusu ben ndang lemu
Am
nyusu ben ndang lemu
Am
nyusu ben ndang lemu
DmDmGAm..
nyusu ben ndang lemu

Am
rene rene tum,
Am
meluo rene.. (ihik ihik)
Am
nyanyi bareng tum,
Dm
gowo gitare.. (uhuk uhuk)
DmAm
iki lagu tum, hiburan wae..
GEmAm
ben ra pusing tum.. miker pacare..

Am
wis sepaneng tum,
Am
golek liyane.. (ihik ihik)
Am
sadar diri tum,
Dm
yen ra digape.. (uhuk uhuk)
DmAm
modal cinta tum, angel gandenge..
GEmAm
modal duit tum.. kari mileh dewe..

(Intro) FAmGEmAm..

(Chorus)
G
pancen jamane saiki bedo..
FAm
pacar ayu tum.. di lirik konco..
G
tambah maneh.. pacarmu geleman..
FGAm
leno titik tum.. kowe ra keduman..

G
pancen jamane saiki bedo..
FAm
pacar ayu tum.. di lirik konco..
G
tambah maneh.. pacarmu geleman..
FGAm
leno titik tum.. digondol garangan..

Am
nyusu ben ndang lemu
Am
nyusu ben ndang lemu
DmDmAm
nyusu ben ndang lemu
Am
nyusu ben ndang lemu
Am
nyusu ben ndang lemu
DmDmGAm..
nyusu ben ndang lemu

Am
rene rene tum,
Am
meluo rene.. (ihik ihik)
Am
nyanyi bareng tum,
Dm
gowo gitare.. (uhuk uhuk)
DmAm
iki lagu tum, hiburan wae..
GEmAm
ben ra pusing tum.. miker pacare..

Am
wis sepaneng tum,
Am
golek liyane.. (ihik ihik)
Am
sadar diri tum,
Dm
yen ra digape.. (uhuk uhuk)
DmAm
modal cinta tum, angel gandenge..
GEmAm
modal duit tum.. kari mileh dewe..

(Intro) FAmGEmAm..

(Chorus)
G
pancen jamane saiki bedo..
FAm
pacar ayu tum.. di lirik konco..
G
tambah maneh.. pacarmu geleman..
FGAm
leno titik tum.. kowe ra keduman..

G
pancen jamane saiki bedo..
FAm
pacar ayu tum.. di lirik konco..
G
tambah maneh.. pacarmu geleman..
FGAm
leno titik tum.. digondol garangan..





Em
nyusu ben ndang lemu
Em
nyusu ben ndang lemu
AmAmEm
nyusu ben ndang lemu
Em
nyusu ben ndang lemu
Em
nyusu ben ndang lemu
AmAmDEm..
nyusu ben ndang lemu

Em
rene rene tum,
Em
meluo rene.. (ihik ihik)
Em
nyanyi bareng tum,
Am
gowo gitare.. (uhuk uhuk)
AmEm
iki lagu tum, hiburan wae..
DBmEm
ben ra pusing tum.. miker pacare..

Em
wis sepaneng tum,
Em
golek liyane.. (ihik ihik)
Em
sadar diri tum,
Am
yen ra digape.. (uhuk uhuk)
AmEm
modal cinta tum, angel gandenge..
DBmEm
modal duit tum.. kari mileh dewe..

(Intro) CEmDBmEm..

(Chorus)
D
pancen jamane saiki bedo..
CEm
pacar ayu tum.. di lirik konco..
D
tambah maneh.. pacarmu geleman..
CDEm
leno titik tum.. kowe ra keduman..

D
pancen jamane saiki bedo..
CEm
pacar ayu tum.. di lirik konco..
D
tambah maneh.. pacarmu geleman..
CDEm
leno titik tum.. digondol garangan..

Em
nyusu ben ndang lemu
Em
nyusu ben ndang lemu
AmAmEm
nyusu ben ndang lemu
Em
nyusu ben ndang lemu
Em
nyusu ben ndang lemu
AmAmDEm..
nyusu ben ndang lemu

Em
rene rene tum,
Em
meluo rene.. (ihik ihik)
Em
nyanyi bareng tum,
Am
gowo gitare.. (uhuk uhuk)
AmEm
iki lagu tum, hiburan wae..
DBmEm
ben ra pusing tum.. miker pacare..

Em
wis sepaneng tum,
Em
golek liyane.. (ihik ihik)
Em
sadar diri tum,
Am
yen ra digape.. (uhuk uhuk)
AmEm
modal cinta tum, angel gandenge..
DBmEm
modal duit tum.. kari mileh dewe..

(Intro) CEmDBmEm..

(Chorus)
D
pancen jamane saiki bedo..
CEm
pacar ayu tum.. di lirik konco..
D
tambah maneh.. pacarmu geleman..
CDEm
leno titik tum.. kowe ra keduman..

D
pancen jamane saiki bedo..
CEm
pacar ayu tum.. di lirik konco..
D
tambah maneh.. pacarmu geleman..
CDEm
leno titik tum.. digondol garangan..

Chord Gitar Terkait