Menu

Chord Fotokopi

Chord O.W.S (Oh Wanitaku Sekarang) - Fotokopi
Chord Lagu O.W.S (Oh Wanitaku Sekarang)
Kunci Gitar O.w.s (oh Wanitaku Sekarang)
(Intro) CEmFG
CEmFG
CEmFG

CEm
opo kowe ra kelingan
FG
janjimu manis tenan..
CEmF
saben dino tak elingke..
GC
malah dadi ra karuan..
Em
ojo ngomong yen saiki
FG
kowe nduwe simpenan..
CEmF
yowes nek pancen kowe ngajak..
GC
ngajak bubaran..

(Chorus)
FEm
kowe ratau ngerteni..
DmCDmEm
kahanane awakku sa..i..ki
FEmAm
malah milih lanangan liyo
DmG
kabeh kuwi amergo bondho..

(Intro) CEmFG
CEmFG

CEmFG
ABCDEFG aku mbok anggep sepele..
CEmF
awale pancen bahagia
GC
ning kok ngene akhire
Em
ku pikir dirimu
FG
memilih tuk setia..
CEm
kenyataannya dirimu..
FG
memberiku.. sejuta luka..

(Chorus)
FEm
kowe ratau ngerteni..
DmCDmEm
kahanane awakku sa..i..ki
FEmAm
malah milih lanangan liyo
DmG
kabeh kuwi amergo bondho..

(Int.) FGCA
DmFmC
FG-G#m-AmGFGC

AmGFC
nelongso dadi kongene akhire
AmGFG
aku yo mugo.. iso nompo..

(Chorus)
FEm
kowe ratau ngerteni..
DmCDmEm
kahanane awakku sa..i..ki
GF#mBm
malah milih lanangan liyo
EmA
kabeh kuwi amergo bondho..

FEm
kowe ratau ngerteni..
DmCDmEm
kahanane awakku sa..i..ki
FEmAm
malah milih lanangan liyo
DmG
kabeh kuwi amergo bondho..

FEm
yo uwis malah rapopo
DmCDmEm
senadyan aku wis mbok tinggal lungo
FEmAm
jebul koyo ngene rasane
DmGC
ditinggal sing paling ayu dewe..





(Intro) AC#mDE
AC#mDE
AC#mDE

AC#m
opo kowe ra kelingan
DE
janjimu manis tenan..
AC#mD
saben dino tak elingke..
EA
malah dadi ra karuan..
C#m
ojo ngomong yen saiki
DE
kowe nduwe simpenan..
AC#mD
yowes nek pancen kowe ngajak..
EA
ngajak bubaran..

(Chorus)
DC#m
kowe ratau ngerteni..
BmABmC#m
kahanane awakku sa..i..ki
DC#mF#m
malah milih lanangan liyo
BmE
kabeh kuwi amergo bondho..

(Intro) AC#mDE
AC#mDE

AC#mDE
ABCDEFG aku mbok anggep sepele..
AC#mD
awale pancen bahagia
EA
ning kok ngene akhire
C#m
ku pikir dirimu
DE
memilih tuk setia..
AC#m
kenyataannya dirimu..
DE
memberiku.. sejuta luka..

(Chorus)
DC#m
kowe ratau ngerteni..
BmABmC#m
kahanane awakku sa..i..ki
DC#mF#m
malah milih lanangan liyo
BmE
kabeh kuwi amergo bondho..

(Int.) DEAF#
BmDmA
DE-Fm-F#mEDEA

F#mEDA
nelongso dadi kongene akhire
F#mEDE
aku yo mugo.. iso nompo..

(Chorus)
DC#m
kowe ratau ngerteni..
BmABmC#m
kahanane awakku sa..i..ki
ED#mG#m
malah milih lanangan liyo
C#mF#
kabeh kuwi amergo bondho..

DC#m
kowe ratau ngerteni..
BmABmC#m
kahanane awakku sa..i..ki
DC#mF#m
malah milih lanangan liyo
BmE
kabeh kuwi amergo bondho..

DC#m
yo uwis malah rapopo
BmABmC#m
senadyan aku wis mbok tinggal lungo
DC#mF#m
jebul koyo ngene rasane
BmEA
ditinggal sing paling ayu dewe..

Chord Gitar Terkait