Menu

Chord Syahiba Saufa

Chord Ojo Bosen - Syahiba Saufa
Chord Lagu Ojo Bosen
Kunci Gitar Ojo Bosen

(Intro) CAmFG

CAm
sayang ojo bosen.. ngancani aku
FG
sayang ojo nganti.. ninggalke aku
FEmAm
sak uripmu.. sak matimu..
FGCG
ojo mandeg nresnani aku..

CAm
sayang ojo bosen.. ngancani aku
FG
sayang ojo nganti.. ninggalke aku
FEmAm
sak uripmu.. sak matimu..
FGC
ojo mandeg nresnani aku..

(Intro) AmEmFG
AmEmFG

(Chorus)
CGAm
tak jaluk kowe iling
GF
ojo nganti kepaling
EmDm
ati suci ning tresno
GC
ojo nganti ngeliyo
GAm
senadyan aku loro
GF
rogo wis maleh rupo
EmDm
cocok anggonmu tresno
GF
ojo kelangan roso..
EmFG
houwo.. kelangan roso..

(Int.) CAmFG
FEmAmDmG

CAm
sayang ojo bosen.. ngancani aku
FG
sayang ojo nganti.. ninggalke aku
FEmAm
sak uripmu.. sak matimu..
FGC
ojo mandeg nresnani aku..

(Chorus)
CGAm
tak jaluk kowe iling
GF
ojo nganti kepaling
EmDm
ati suci ning tresno
GC
ojo nganti ngeliyo
GAm
senadyan aku loro
GF
rogo wis maleh rupo
EmDm
cocok anggonmu tresno
GC
ojo kelangan roso..

GAm
tak jaluk kowe iling
GF
ojo nganti kepaling
EmDm
ati suci ning tresno
GC
ojo nganti ngeliyo
GAm
senadyan aku loro
GF
rogo wis maleh rupo
EmDm
cocok anggonmu tresno
GF
ojo kelangan roso..
EmFGC
ho.. kelangan roso..

Chord Gitar Terkait