Menu
Chord Ojo Geton - Happy Asmara
Chord Lagu Ojo Geton
Kunci Gitar Ojo Geton

(Intro) DAGDA
DAGAD

DABm
saiki.. kowe oleh nyiakke..
GA
tresnoku.. sing tulus kanggo awakmu..
F#m
kowe oleh ngguyu..
F#Bm
diatas penderitaanku..
GAD
tapi kelingono karma menunggumu..

BmF#m
derita yang aku rasa
GD
ketika ku bersamamu
BmF#m
semua kan ada balasnya
GA
takkan bisa.. kau hindarinya..

(Chorus)
DA
yen sok emben kowe geton..
BmA
ojo bali karo aku
GF#m
mergo iso wae aku..
EmA
wes bahagia ro liyane..

DA
yen sok emben kowe susah..
BmA
ojo kelingan salahmu
GF#m
belajaro tekan masa lalu
Em
yen kowe iso..
AD
dadi sing luwih apik..

(Int.) DABmAGF#mEmA
DABmAGF#mEmADA

DABm
saiki.. kowe oleh nyiakke..
GA
tresnoku.. sing tulus kanggo awakmu..
F#m
kowe oleh ngguyu..
F#Bm
diatas penderitaanku..
GAD
tapi kelingono karma menunggumu..

BmF#m
derita yang aku rasa
GD
ketika ku bersamamu
BmF#m
semua kan ada balasnya
GA
takkan bisa.. kau hindarinya..

(Chorus)
DA
yen sok emben kowe geton..
BmA
ojo bali karo aku
GF#m
mergo iso wae aku..
EmA
wes bahagia ro liyane..

DA
yen sok emben kowe susah..
BmA
ojo kelingan salahmu
GF#m
belajaro tekan masa lalu
Em
yen kowe iso..
AD
dadi sing luwih apik..

(Chorus) (Overtone)
EB
yen sok emben kowe geton..
C#mB
ojo bali karo aku
AG#m
mergo iso wae aku..
F#mB
wes bahagia ro liyane..

EB
yen sok emben kowe susah..
C#mB
ojo kelingan salahmu
AG#m
belajaro tekan masa lalu
F#m
yen kowe iso..
BE
dadi sing luwih apik..
F#mBE
sebenarnya ku masih mencintai..

Chord Gitar Terkait