Menu
Chord Ono Apane - Keroncong Pembatas
Chord Lagu Ono Apane
Kunci Gitar Ono Apane
(Intro) GBmFC
AmGFD

GBm
soyo suwe soyo mrene
C
aku ngroso dewe..
D
awak sayah arep sambat
G
mbok paido wae..
EmDC
pancen.. aku wis ngrasakke
Am
tresno sucimu..
GFD
wis bedo ra koyo ndek kae..

GBm
tresno iki dudu sebatas
C
bondo ing ndunyo..
D
wes kadung jeru
G
malah kok gawe gelo kuciwo..
EmDC
tego.. kowe ra ndue ati..
AmDG
ning kene aku ra tau mblenjani..

AmBmCBm
saiki kowe iso.. ninggalke cerito
AmDG
senadjan isih ono roso tresno..

(Intro) AmDGEm
AmGF#mDG..

(Chorus)
C
ojo karo aku
BmE
ora biso bahagiake kowe
AmD
ikhlas lahir batinku..
GG7
yen kowe sanding liyane..

C
yowis cukup aku
BmE
priyo sing wis mbok sepeleke
AmC
mugi Gusti maringi..
DG
sing luwih gemati..

(Int.) AmDGEm
AmDGG7
CDBEm
AmGFD..

GBm
tresno iki dudu sebatas
C
bondo ing ndunyo..
D
wes kadung jeru
G
malah kok gawe gelo kuciwo..
EmDC
tego.. kowe ra ndue ati..
AmDG
ning kene aku ra tau mblenjani..

AmBmCBm
saiki kowe iso.. ninggalke cerito
AmDG
senadjan isih ono roso tresno..

(Intro) AmDGEm
AmDG..

(Chorus)
CD
ojo karo aku..
BmE
ora iso bahagiake kowe
AmD
ikhlas lahir batinku..
GG7
yen kowe sanding liyane..

CD
yowis cukup aku..
BmE
priyo sing wis mbok sepeleke
AmC
mugi Gusti maringi..
DGEm
sing luwih gemati..

AmC
mugi Gusti maringi..
DG
sing luwih gemati..

Chord Gitar Terkait