Menu
Chord Ora Ono Liyo - Hendra Kumbara
Chord Lagu Ora Ono Liyo
Kunci Gitar Ora Ono Liyo

(Intro) G...

G
mongso rendeng wes ganti ketigo
Em
nganti mlebu meneh wulan poso
DCCmG
nanging rosomu ning aku iseh podo..

G
saben mbengi ra lali dongaku
Em
mugo gusti ngluluhke atimu
DCCmG
nanging rosomu ning aku tetep podo..

AmBm
dalan nggronjal sing tak lewati
EmDA7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
AmBm
mergo balesan chatmu dek wingi
C
mas sing ngati-ati,
DGD
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
GB7
ora ono liyane..
EmDmCBmAm
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
DGB7
ora ono sing liyo..
EmDmC
sing iso nggawe aku tresno
BmAmDG
nganti mati bakal tak gondeli..

G
saben mbengi ra lali dongaku
Em
mugo gusti ngluluhke atimu
DC
nanging rosomu ning aku..
CmG
tetep podo.. (Ya Allah Gusti..)

AmBm
dalan nggronjal sing tak lewati
EmDA7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
AmBm
mergo balesan chatmu dek wingi
C
mas sing ngati-ati,
DGD
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
GB7
ora ono liyane..
EmDmCBmAm
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
DGB7
ora ono sing liyo..
EmDmC
sing iso nggawe aku tresno
BmAmDG
nganti mati bakal tak gondeli..

B7EmDmCBmAm
oh.. hu.. ning atiku..
DGB7
ora ono sing liyo..
EmDmC
sing iso nggawe aku tresno
BmAmDC
nganti mati bakal tak gondeli..
BmAmDG
nganti mati bakal tak gondeli..

(Outro) G...





(Intro) C...

C
mongso rendeng wes ganti ketigo
Am
nganti mlebu meneh wulan poso
GFFmC
nanging rosomu ning aku iseh podo..

C
saben mbengi ra lali dongaku
Am
mugo gusti ngluluhke atimu
GFFmC
nanging rosomu ning aku tetep podo..

DmEm
dalan nggronjal sing tak lewati
AmGD7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
DmEm
mergo balesan chatmu dek wingi
F
mas sing ngati-ati,
GCG
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
CE7
ora ono liyane..
AmGmFEmDm
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
GCE7
ora ono sing liyo..
AmGmF
sing iso nggawe aku tresno
EmDmGC
nganti mati bakal tak gondeli..

C
saben mbengi ra lali dongaku
Am
mugo gusti ngluluhke atimu
GF
nanging rosomu ning aku..
FmC
tetep podo.. (Ya Allah Gusti..)

DmEm
dalan nggronjal sing tak lewati
AmGD7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
DmEm
mergo balesan chatmu dek wingi
F
mas sing ngati-ati,
GCG
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
CE7
ora ono liyane..
AmGmFEmDm
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
GCE7
ora ono sing liyo..
AmGmF
sing iso nggawe aku tresno
EmDmGC
nganti mati bakal tak gondeli..

E7AmGmFEmDm
oh.. hu.. ning atiku..
GCE7
ora ono sing liyo..
AmGmF
sing iso nggawe aku tresno
EmDmGF
nganti mati bakal tak gondeli..
EmDmGC
nganti mati bakal tak gondeli..

(Outro) C...

Chord Gitar Terkait