Menu
Chord Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut
Chord Lagu Ora Tak Pikir
Kunci Gitar Ora Tak Pikir
Capo di fret 6

(Intro) CGAmG
FCDmG
CGAmG
FCDmGC

FG
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
CAm
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
Dm
yowes ora masalah
G
nek cen kowe pengen bubrah
C
oke kita pisah..

FG
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
CAm
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
Dm
ning kene ayem tentrem
G
uripku tak gawe seneng
C
rasah digawe sepaneng..

(Chorus)
CG
ora tak pikir jeru..
AmG
ning ati tetep ngguyu..
FC
blas raono kuciwo..
DmG
snajan mbok tinggal lungo..

CG
ora tak gawe susah
AmG
ning ati tetep bungah
FC
ora bakal nelongso..
DmGC
kelangan kowe.. aku ora popo.. (los !!)

(Int.) CGAmG
FCDmG
CGAmG
FCDmGC

FG
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
CAm
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
Dm
yowes ora masalah
G
nek cen kowe pengen bubrah
C
oke kita pisah..

FG
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
CAm
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
Dm
ning kene ayem tentrem
G
uripku tak gawe seneng
C
rasah digawe sepaneng..

(Chorus)
CG
ora tak pikir jeru..
AmG
ning ati tetep ngguyu..
FC
blas raono kuciwo..
DmG
snajan mbok tinggal lungo..

CG
ora tak gawe susah
AmG
ning ati tetep bungah
FC
ora bakal nelongso..
DmGC
kelangan kowe.. aku ora popo..

CG
ora tak pikir jeru..
AmG
ning ati tetep ngguyu..
FC
blas raono kuciwo..
DmG
snajan mbok tinggal lungo..

CG
ora tak gawe susah
AmG
ning ati tetep bungah
FC
ora bakal nelongso..
DmGC
kelangan kowe.. aku ora popo..

(los.. cul !!)





(Intro) F#C#D#mC#
BF#G#mC#
F#C#D#mC#
BF#G#mC#F#

BC#
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
F#D#m
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
G#m
yowes ora masalah
C#
nek cen kowe pengen bubrah
F#
oke kita pisah..

BC#
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
F#D#m
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
G#m
ning kene ayem tentrem
C#
uripku tak gawe seneng
F#
rasah digawe sepaneng..

(Chorus)
F#C#
ora tak pikir jeru..
D#mC#
ning ati tetep ngguyu..
BF#
blas raono kuciwo..
G#mC#
snajan mbok tinggal lungo..

F#C#
ora tak gawe susah
D#mC#
ning ati tetep bungah
BF#
ora bakal nelongso..
G#mC#F#
kelangan kowe.. aku ora popo.. (los !!)

(Int.) F#C#D#mC#
BF#G#mC#
F#C#D#mC#
BF#G#mC#F#

BC#
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
F#D#m
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
G#m
yowes ora masalah
C#
nek cen kowe pengen bubrah
F#
oke kita pisah..

BC#
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
F#D#m
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
G#m
ning kene ayem tentrem
C#
uripku tak gawe seneng
F#
rasah digawe sepaneng..

(Chorus)
F#C#
ora tak pikir jeru..
D#mC#
ning ati tetep ngguyu..
BF#
blas raono kuciwo..
G#mC#
snajan mbok tinggal lungo..

F#C#
ora tak gawe susah
D#mC#
ning ati tetep bungah
BF#
ora bakal nelongso..
G#mC#F#
kelangan kowe.. aku ora popo..

F#C#
ora tak pikir jeru..
D#mC#
ning ati tetep ngguyu..
BF#
blas raono kuciwo..
G#mC#
snajan mbok tinggal lungo..

F#C#
ora tak gawe susah
D#mC#
ning ati tetep bungah
BF#
ora bakal nelongso..
G#mC#F#
kelangan kowe.. aku ora popo..

(los.. cul !!)

Chord Gitar Terkait