Menu

Chord Wafi Singsing

Chord Pamit Bali - Wafi Singsing
Chord Lagu Pamit Bali
Kunci Gitar Pamit Bali
Capo di fret 2

(Intro) CAmFG..

C
pikiranku mlayu..
Am
ning sandinge waktu
F
tanganmu tak gandeng
CG
manise guyumu

C -G/B
wektu muter cepet..
Am -G
mikir soyo ruwet..
F
urip kudu mlaku..
G
orak ono sing kleru

Em
ngadepi kabeh iki
Am
sing soyo nglarani..
F
kowe tak semayani
G
aku hurung wani..

(Chorus)
FG
aku lilo.. aku melu ndedungo
CGAm
mugi bahagio tekane tuwo..
GFG
arepo loro.. aku nerimo..
CC7
segede kuwi aku banget le tresno..

FG
sadar diri.. aku durung wani..
EmAm
penjalukku.. mung siji..
GF
ngapuromu sing gedi..
GC
aku pamit bali..

(Int.) FGCG/BAmG
FGC
..

C
pikiranku mlayu..
Am
ning sandinge waktu
F
tanganmu tak gandeng
CG
manise guyumu

C
wektu muter cepet..
Am
mikir soyo ruwet..
F
urip kudu mlaku..
G
orak ono sing kleru

Em
ngadepi kabeh iki
Am
sing soyo nglarani..
F
kowe tak semayani
G
aku hurung wani..

(Chorus)
FG
aku lilo.. aku melu ndedungo
CGAm
mugi bahagio tekane tuwo..
GFG
arepo loro.. aku nerimo..
CC7
segede kuwi aku banget le tresno..

FG
sadar diri.. aku durung wani..
EmAm
penjalukku.. mung siji..
GF
ngapuromu sing gedi..
GC
aku pamit bali..





(Intro) DBmGA..

D
pikiranku mlayu..
Bm
ning sandinge waktu
G
tanganmu tak gandeng
DA
manise guyumu

D -A/C#
wektu muter cepet..
Bm -A
mikir soyo ruwet..
G
urip kudu mlaku..
A
orak ono sing kleru

F#m
ngadepi kabeh iki
Bm
sing soyo nglarani..
G
kowe tak semayani
A
aku hurung wani..

(Chorus)
GA
aku lilo.. aku melu ndedungo
DABm
mugi bahagio tekane tuwo..
AGA
arepo loro.. aku nerimo..
DD7
segede kuwi aku banget le tresno..

GA
sadar diri.. aku durung wani..
F#mBm
penjalukku.. mung siji..
AG
ngapuromu sing gedi..
AD
aku pamit bali..

(Int.) GADA/C#BmA
GAD..

D
pikiranku mlayu..
Bm
ning sandinge waktu
G
tanganmu tak gandeng
DA
manise guyumu

D
wektu muter cepet..
Bm
mikir soyo ruwet..
G
urip kudu mlaku..
A
orak ono sing kleru

F#m
ngadepi kabeh iki
Bm
sing soyo nglarani..
G
kowe tak semayani
A
aku hurung wani..

(Chorus)
GA
aku lilo.. aku melu ndedungo
DABm
mugi bahagio tekane tuwo..
AGA
arepo loro.. aku nerimo..
DD7
segede kuwi aku banget le tresno..

GA
sadar diri.. aku durung wani..
F#mBm
penjalukku.. mung siji..
AG
ngapuromu sing gedi..
AD
aku pamit bali..

Chord Gitar Terkait