Menu
Chord Pamit Mundur - Raga Swara
Chord Lagu Pamit Mundur
Kunci Gitar Pamit Mundur
Capo di fret 2

(Intro) CGAmFGC

CG/BAm
uwes setaun.. aku ngenteni..
FGC
sliramu tekan saiki..
CG/B
nanging kowe malah..
Am
mung mblenjani janji ..
FGC
ninggal lungo ngawe loro.. njero dodo..

CG/BAm
aku wes nyobo.. ngikhlaske kowe lungo
FGC
dengan seberat hati aku berkata
FGEAm
sesok bakal ono.. ganti luih apik
FGC
dinggo kowe.. dinggo aku.. mugo wae..

AmEm
rasah di eleng eleng
F
critone awak dewe..
CG/B
kuwi marai loro..
AmEm
bakal tak lalekke..
F
jenengmu ning atiku
G
senajan aku ora lilo..

(Chorus)
FG
aku pamit mundur..
Em
timbang tak teruske malah
A
mung dadi ajur..
Dm
rasah mbok pikir pikir meneh
GCC7
awak dewe mending bubar wae..

FG
pancen we ra tau
Em
sadar nak tak banggake
A
neng kabeh wong lio
DmG
aku wes wegah meneh ngrasake loro
C
neng njero dodo..

(Int.) FGEmADmGC..

(Chorus)
FG
aku pamit mundur..
Em
timbang tak teruske malah
A
mung dadi ajur..
Dm
rasah mbok pikir pikir meneh
GCC7
awak dewe mending bubar wae..

FG
pancen we ra tau
Em
sadar nak tak banggake
A
neng kabeh wong lio
DmG
aku wes wegah meneh ngrasake loro
C
neng njero dodo..
FG
aku wes wegah meneh ngrasake loro
Am
neng njero dodo..





(Intro) GDEmCDG

GD/F#Em
uwes setaun.. aku ngenteni..
CDG
sliramu tekan saiki..
GD/F#
nanging kowe malah..
Em
mung mblenjani janji ..
CDG
ninggal lungo ngawe loro.. njero dodo..

GD/F#Em
aku wes nyobo.. ngikhlaske kowe lungo
CDG
dengan seberat hati aku berkata
CDBEm
sesok bakal ono.. ganti luih apik
CDG
dinggo kowe.. dinggo aku.. mugo wae..

EmBm
rasah di eleng eleng
C
critone awak dewe..
GD/F#
kuwi marai loro..
EmBm
bakal tak lalekke..
C
jenengmu ning atiku
D
senajan aku ora lilo..

(Chorus)
CD
aku pamit mundur..
Bm
timbang tak teruske malah
E
mung dadi ajur..
Am
rasah mbok pikir pikir meneh
DGG7
awak dewe mending bubar wae..

CD
pancen we ra tau
Bm
sadar nak tak banggake
E
neng kabeh wong lio
AmD
aku wes wegah meneh ngrasake loro
G
neng njero dodo..

(Int.) CDBmEAmDG..

(Chorus)
CD
aku pamit mundur..
Bm
timbang tak teruske malah
E
mung dadi ajur..
Am
rasah mbok pikir pikir meneh
DGG7
awak dewe mending bubar wae..

CD
pancen we ra tau
Bm
sadar nak tak banggake
E
neng kabeh wong lio
AmD
aku wes wegah meneh ngrasake loro
G
neng njero dodo..
CD
aku wes wegah meneh ngrasake loro
Em
neng njero dodo..

Chord Gitar Terkait