Menu
Chord Paringono Sabar - Happy Asmara
Chord Lagu Paringono Sabar
Kunci Gitar Paringono Sabar
Capo di fret 1

(Intro) CFDmG..

CGAm
opo koe wis ora kelingan..
FGC
karo janjimu naliko pacaran..
DmG
ra bakal ninggalke..
EmA
senadyan akeh pacoban..
Dm
angon roso sayang
GC
nganti ing pelaminan..

CGAm
jebul janjimu.. ra biso digugu..
FGC
wis tak pasrahke urip lan matiku..
DmGEmA
janjimu mbiyen.. ora bakal ninggalke..
DmGC
nanging nyatane janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
FGEm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
ADm
paringono sabar..
GC
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
FGEm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
ADm
sing wis kebacut sayang
GC
tapi aku dia tinggalkan..

(Int.) FGCEmAmA
DmGC

CGAm
jebul janjimu.. ra biso digugu..
FGC
wis tak pasrahke urip lan matiku..
DmGEmA
janjimu mbiyen.. ora bakal ninggalke..
DmGC
nanging nyatane janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
FGEm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
ADm
paringono sabar..
GC
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
FGEm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
ADm
sing wis kebacut sayang
GC
tapi aku dia tinggalkan..

FGEm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
ADm
paringono sabar..
GC
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
FGEm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
ADm
sing wis kebacut sayang
GC
tapi aku dia tinggalkan..





(Intro) C#F#D#mG#..

C#G#A#m
opo koe wis ora kelingan..
F#G#C#
karo janjimu naliko pacaran..
D#mG#
ra bakal ninggalke..
FmA#
senadyan akeh pacoban..
D#m
angon roso sayang
G#C#
nganti ing pelaminan..

C#G#A#m
jebul janjimu.. ra biso digugu..
F#G#C#
wis tak pasrahke urip lan matiku..
D#mG#FmA#
janjimu mbiyen.. ora bakal ninggalke..
D#mG#C#
nanging nyatane janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
F#G#Fm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
A#D#m
paringono sabar..
G#C#
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
F#G#Fm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
A#D#m
sing wis kebacut sayang
G#C#
tapi aku dia tinggalkan..

(Int.) F#G#C#FmA#mA#
D#mG#C#

C#G#A#m
jebul janjimu.. ra biso digugu..
F#G#C#
wis tak pasrahke urip lan matiku..
D#mG#FmA#
janjimu mbiyen.. ora bakal ninggalke..
D#mG#C#
nanging nyatane janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
F#G#Fm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
A#D#m
paringono sabar..
G#C#
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
F#G#Fm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
A#D#m
sing wis kebacut sayang
G#C#
tapi aku dia tinggalkan..

F#G#Fm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
A#D#m
paringono sabar..
G#C#
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
F#G#Fm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
A#D#m
sing wis kebacut sayang
G#C#
tapi aku dia tinggalkan..

Chord Gitar Terkait