Menu

Chord Bagas Putra

Chord Paseban Kelingan Mantan - Bagas Putra
Chord Lagu Paseban Kelingan Mantan
Kunci Gitar Paseban Kelingan Mantan
Capo di fret 2

(Intro) DmGEmAmDmG..

C
tak sawang lintange wengi
EmEAm
dikancani loro ati sing tok gawe..
GDmG
raiso tak trimo..

C
ademe taman paseban..
EmAm
marai kelingan jamane pacaran..
GDmGC
pas awak dewe iseh bebarengan..

Em
tiwas tak jogo
AmC#m-Dm-Em
nanging malah tok tinggalno
DmGC
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
DmG
tresnaku dinggo kowe..
EmAm
wis tak pupus seko suwe..
DmFG
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
CGAm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
GDmFG
sio sio tekan kene njogo tresno..
CGAm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
GDm -Em
senajan atiku keloro..
FGC
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Intro) DmGCG

C
tak sawang lintange wengi
EmEAm
dikancani loro ati sing tok gawe..
GDmG
raiso tak trimo..

C
ademe taman paseban..
EmAm
marai kelingan jamane pacaran..
GDmGC
pas awak dewe iseh bebarengan..

Em
tiwas tak jogo
AmA
nanging malah tok tinggalno
DmGC
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
DmG
tresnaku dinggo kowe..
EmAm
wis tak pupus seko suwe..
DmFG
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
CGAm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
GDmFG
sio sio tekan kene njogo tresno..
CGAm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
GDm -Em
senajan atiku keloro..
FGDm
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Int.) DmEmFmG

(Chorus)
CEAm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
GDmFG
sio sio tekan kene njogo tresno..
CGAm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
GDm -Em
senajan atiku keloro..
FGC
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..
Dm
masio atiku loro
FGC
nanging kowe tetp kudu tak ikhlasno..





(Intro) EmAF#mBmEmA..

D
tak sawang lintange wengi
F#mF#Bm
dikancani loro ati sing tok gawe..
AEmA
raiso tak trimo..

D
ademe taman paseban..
F#mBm
marai kelingan jamane pacaran..
AEmAD
pas awak dewe iseh bebarengan..

F#m
tiwas tak jogo
BmD#m-Em-F#m
nanging malah tok tinggalno
EmAD
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
EmA
tresnaku dinggo kowe..
F#mBm
wis tak pupus seko suwe..
EmGA
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
DABm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
AEmGA
sio sio tekan kene njogo tresno..
DABm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
AEm -F#m
senajan atiku keloro..
GAD
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Intro) EmADA

D
tak sawang lintange wengi
F#mF#Bm
dikancani loro ati sing tok gawe..
AEmA
raiso tak trimo..

D
ademe taman paseban..
F#mBm
marai kelingan jamane pacaran..
AEmAD
pas awak dewe iseh bebarengan..

F#m
tiwas tak jogo
BmB
nanging malah tok tinggalno
EmAD
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
EmA
tresnaku dinggo kowe..
F#mBm
wis tak pupus seko suwe..
EmGA
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
DABm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
AEmGA
sio sio tekan kene njogo tresno..
DABm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
AEm -F#m
senajan atiku keloro..
GAEm
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Int.) EmF#mGmA

(Chorus)
DF#Bm
aku iseh sayang nanging kowe ora..
AEmGA
sio sio tekan kene njogo tresno..
DABm
aku iseh seneng nanging kowe ora..
AEm -F#m
senajan atiku keloro..
GAD
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..
Em
masio atiku loro
GAD
nanging kowe tetp kudu tak ikhlasno..

Chord Gitar Terkait