Menu
Chord Pasukan Anti Prei - Happy Asmara
Chord Lagu Pasukan Anti Prei
Kunci Gitar Pasukan Anti Prei
Capo di fret 2

(Intro) CGAmEm
FGCAmFGC..

CGAmEm
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
FCDmG
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
CGAmEm
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
FC
anak bojo ro wongtuo
DmGC
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

CG
kahanan uripku bedo karo impianku
AmEm
durung biso nyenengku kabeh keluargaku
FC
sing kepengen nglakoni urip kepenak
DmG
ayem tentrem bareng wongtuo bojo lan anak..

CG
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
AmEm
senajan roso meri kuwi ono ning ati
FC
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
DmGC
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

FGCAm
duh Gusti pangeran tulung paringi dalan..
FGC
dinggo nyukupi.. kabeh kebutuhan..
FGCAm
pengen tak buktekke nek aku ra sepele..
FGC
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
CGAmEm
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
FCDmG
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
CGAmEm
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
FC
anak bojo ro wongtuo
DmGC
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

CG
pancen uwis garise uripe dewe-dewe
AmEm
sugih kere ning ngarepe Gusti raono bedane
FC
akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
DmG
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

CG
di akehi dongane di akehi syukure
Am
jarene wongtuo mbiyen
Em
urip gur mampir ngombe
FC
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
DmGC
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

FGCAm
duh Gusti pangeran tulung paringi dalan..
FGC
dinggo nyukupi.. kabeh kebutuhan..
FGCAm
pengen tak buktekke nek aku ra sepele..
FGC
senajan kahanane koyo ngene..

(Int.) CGAmEm
FCDmG
CGAmEm
FCDmGC

(Chorus)
CGAmEm
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
FCDmG
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
CGAmEm
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
FC
anak bojo ro wongtuo
DmGC
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

CGAmEm
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
FCDmG
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
CGAmEm
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
FC
anak bojo ro wongtuo
DmGC
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..





(Intro) DABmF#m
GADBmGAD..

DABmF#m
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
GDEmA
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
DABmF#m
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
GD
anak bojo ro wongtuo
EmAD
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

DA
kahanan uripku bedo karo impianku
BmF#m
durung biso nyenengku kabeh keluargaku
GD
sing kepengen nglakoni urip kepenak
EmA
ayem tentrem bareng wongtuo bojo lan anak..

DA
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
BmF#m
senajan roso meri kuwi ono ning ati
GD
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
EmAD
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

GADBm
duh Gusti pangeran tulung paringi dalan..
GAD
dinggo nyukupi.. kabeh kebutuhan..
GADBm
pengen tak buktekke nek aku ra sepele..
GAD
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
DABmF#m
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
GDEmA
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
DABmF#m
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
GD
anak bojo ro wongtuo
EmAD
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

DA
pancen uwis garise uripe dewe-dewe
BmF#m
sugih kere ning ngarepe Gusti raono bedane
GD
akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
EmA
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

DA
di akehi dongane di akehi syukure
Bm
jarene wongtuo mbiyen
F#m
urip gur mampir ngombe
GD
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
EmAD
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

GADBm
duh Gusti pangeran tulung paringi dalan..
GAD
dinggo nyukupi.. kabeh kebutuhan..
GADBm
pengen tak buktekke nek aku ra sepele..
GAD
senajan kahanane koyo ngene..

(Int.) DABmF#m
GDEmA
DABmF#m
GDEmAD

(Chorus)
DABmF#m
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
GDEmA
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
DABmF#m
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
GD
anak bojo ro wongtuo
EmAD
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

DABmF#m
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
GDEmA
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
DABmF#m
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
GD
anak bojo ro wongtuo
EmAD
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

Chord Gitar Terkait