Menu
Chord Pasukan Anti Prei - NDX AKA
Chord Lagu Pasukan Anti Prei
Kunci Gitar Pasukan Anti Prei
(Intro) GDEmBm
CDGEm
CDGD

GD
pasukan anti prei
EmBm
budal nggolek rejeki
CG
kerjo wani rekoso
AmD
ben uripku sesok mulyo
GD
ra peduli omongan
EmBm
tanggunganku bulanan
CG
anak bojo ro wongtuo
AmDG
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

GD
kahanan uripku bedo karo impianku
EmBm
durung biso nyenengke kabeh keluargaku
CG
sing kepengen nglakoni urip kepenak
AmD
ayem tentrem bareng wongtuo bojo ro anak
GD
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
EmBm
senajan roso meri kuwi ono ning ati
CG
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
Am
sing penting diparingi sehat
DG
lan nyembadani..

CD
duh Gusti pangeran
GEm
tulung paringi dalan
CDG
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
CD
pengen tak buktekke
GEm
nek aku ra sepele..
CDG
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
GD
pasukan anti prei
EmBm
budal nggolek rejeki
CG
kerjo wani rekoso
AmD
ben uripku sesok mulyo
GD
ra peduli omongan
EmBm
tanggunganku bulanan
CG
anak bojo ro wongtuo
AmDG
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

GD
pancen uwis garise uripe dewe dewe
Em
sugih kere ning ngarepe Gusti
Bm
raono bedane
CG
akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
Am
teko pasrah karo Gusti
D
luwih gede balesane
GD
di akehi dongane di akehi syukure
Em
jarene wongtuo mbiyen
Bm
urip gur nggo mampir ngombe
C
kulo nderek kersane
G
ajeng pripun saene
AmDG
mugi mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

CD
duh Gusti pangeran
GEm
tulung paringi dalan
CDG
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
CD
pengen tak buktekke
GEm
nek aku ra sepele..
CDG
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
GD
pasukan anti prei
EmBm
budal nggolek rejeki
CG
kerjo wani rekoso
AmD
ben uripku sesok mulyo
GD
ra peduli omongan
EmBm
tanggunganku bulanan
CG
anak bojo ro wongtuo
AmDG
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

GD
pasukan anti prei
EmD
budal nggolek rejeki
CG
kerjo wani rekoso
AmD
ben uripku sesok mulyo
GD
ra peduli omongan
EmD
tanggunganku bulanan
CG
anak bojo ro wongtuo
AmDG
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..





(Intro) CGAmEm
FGCAm
FGCG

CG
pasukan anti prei
AmEm
budal nggolek rejeki
FC
kerjo wani rekoso
DmG
ben uripku sesok mulyo
CG
ra peduli omongan
AmEm
tanggunganku bulanan
FC
anak bojo ro wongtuo
DmGC
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

CG
kahanan uripku bedo karo impianku
AmEm
durung biso nyenengke kabeh keluargaku
FC
sing kepengen nglakoni urip kepenak
DmG
ayem tentrem bareng wongtuo bojo ro anak
CG
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
AmEm
senajan roso meri kuwi ono ning ati
FC
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
Dm
sing penting diparingi sehat
GC
lan nyembadani..

FG
duh Gusti pangeran
CAm
tulung paringi dalan
FGC
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
FG
pengen tak buktekke
CAm
nek aku ra sepele..
FGC
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
CG
pasukan anti prei
AmEm
budal nggolek rejeki
FC
kerjo wani rekoso
DmG
ben uripku sesok mulyo
CG
ra peduli omongan
AmEm
tanggunganku bulanan
FC
anak bojo ro wongtuo
DmGC
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

CG
pancen uwis garise uripe dewe dewe
Am
sugih kere ning ngarepe Gusti
Em
raono bedane
FC
akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
Dm
teko pasrah karo Gusti
G
luwih gede balesane
CG
di akehi dongane di akehi syukure
Am
jarene wongtuo mbiyen
Em
urip gur nggo mampir ngombe
F
kulo nderek kersane
C
ajeng pripun saene
DmGC
mugi mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

FG
duh Gusti pangeran
CAm
tulung paringi dalan
FGC
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
FG
pengen tak buktekke
CAm
nek aku ra sepele..
FGC
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
CG
pasukan anti prei
AmEm
budal nggolek rejeki
FC
kerjo wani rekoso
DmG
ben uripku sesok mulyo
CG
ra peduli omongan
AmEm
tanggunganku bulanan
FC
anak bojo ro wongtuo
DmGC
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

CG
pasukan anti prei
AmG
budal nggolek rejeki
FC
kerjo wani rekoso
DmG
ben uripku sesok mulyo
CG
ra peduli omongan
AmG
tanggunganku bulanan
FC
anak bojo ro wongtuo
DmGC
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

Chord Gitar Terkait