Menu
Chord Penak Konco By OM Wawes
Chord Lagu Penak Konco
Kunci Gitar Penak Konco
Capo pada fret 1

(Intro) AmGFEm
F-G-AmGF -AmGCC

CG/BAm
Bedo ra nemu dalane
ADmG
Karo kowe aku rak ono bahagiane
FEmA
Timbang gelo.. mung disio-sio
Dm
Ra sah digawe dowo crito iki
GCC
Tresno ra bakal iso nyawiji..

CG/BAm
Abot kesel sing ngrasakne
ADmG
Karo kowe anane ming rame wae
FEmA
Soyo ajur.. polahmu soyo ngawur
Dm
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
GC
Tanpo kelingan janji awale..

AmG
Pancen iki udu jodone
FC -G/B
Ra sah di peksake
AmEm
Kabeh iki wes ono dalane
F
Percoyo wae..
G
Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
CG
Kowe ra tau ngerteni..
AmEm
Roso iki kepati-pati
FC
Tibo butuh kowe nggolek'i..
DmG
Aku piye kowe ra peduli..

CG
Ra perlu ngomongke tresno..
AmEm
Yen kuwi mung nggawe loro
FC
Ra perlu dolanan roso..
DmGCG
Awak dewe penak konco..

(Interlude) DmGEmAm
FGCC

AmG
Pancen iki dudu jodone
FC -G/B
Ra sah di peksake
AmEm
Kabeh iki wes ono dalane
F
Percoyo wae..
G
Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
CG
Kowe ra tau ngerteni..
AmEm
Roso iki kepati-pati
FC
Tibo butuh kowe nggolek'i..
DmG
Aku piye kowe ra peduli..

CG
Ra perlu ngomongke tresno..
AmEm
Yen kuwi mung nggawe loro
FC
Ra perlu dolanan roso..
DmGAmGF
Awak dewe penak konco.. ho..
AmGFG
Awak dewe penak konco..

AmG
Pancen iki dudu jodone
FGC
Ra sah di peksake..

Chord Gitar Terkait